| bogdyronaldo99 a întrebat:

Am un calculator nou luat piesa cu piesa. Urmatoarea configuartie: AMD Phenom II X4 965 Placa video: Asus Radeon HD 6760 Memorie RAM 4 GB Windows 7 32 biti Si Placa de baza, placa video si procesorul se incing rau. Daca ajung pe la 60-70 de grade ce ar trebui sa fac? Le monitorizez cu CPU ID MW Monitor.Adica sunt in pericol sa ia foc? P.S Se incinge asa tare doar cand ma joc. Va rog raspundeti.PLSSS.FUNDA Scuze de categorie.

11 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Lasa capacul carcasei deschis si cumpara un cooler pentru procesor! pentru a putea sa iti recomand un cooler, spune-mi ce carcasa ai (modelul exact)!

| bogdyronaldo99 explică (pentru florin1979):

Am deja un cooler pentru procesor si alte 4 coolere prin carcasa

| florin1979 a răspuns (pentru bogdyronaldo99):

Ce cooler ai pe procesor? ala cu care a venit cand l-ai cumparat? sau ce model de cooler? ce voltaj ai la procesor? activeaza din bios cool n quiet daca cumva este dezactivat!

Am cooler-ul car a venit cu procesorul.Procesorul are 150 wati.

Ce latime are carcasa ta? iti trebuie un cooler performant, dar trebuie sa stiu latimea ei, daca iti va incapea sau nu in carcasa!

30 cm

IMPOSIBIL! latimea este dintr-o lataralqa in cealalta a carcasei! deci unde pui dvd writterul, acolo este latimea! poti avea 18-20 cm maxim 22-24 cm dar nu 30 cm! ce carcasa ai?
da link cu modelul carcasei sau haide pe mess! id mess sprintaroiuflorin

Multumesc mult oricum pentru timpul acordat dar l-am dus la un prieten si nu stiu exact ce i-a facut dar nu se mai incinge asa tare.

Poate i-a schimbat pasta termoconductoare!

Asta cred.

| BLKZ a răspuns:

Temperaturile sunt ok, n-ai de ce sa-ti faci griji. Eventual mai poti pune un ventilator si sa aplici o pasta termoconductoare mai calitativa pe procesor si placa video.