| kayron99 a întrebat:

am un HTC desire 310 cu o singura cartelă si din neatentie mi-a alunecat din mana si s-a spart displayul si vreau sa stiu cat coata. Vreau sa mentionez ca din moment ce e spart de mine garantia nu merge iar la service gsm a zis ca este 500 lei ceea ce e mult prea mult, telefonul nou e 560 si na a-si vrea sa stiu cat costa deoarece pe net nu gasesc.

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Faza e ca nu se gasesc display-uri prea usor pentru telefonul acela. Vezi si tu, intra pe okazii si cauta un anunt, deoarece sunt multi care li s-au stricat si lor telefonul si il vind pe piese. Ai putea lua un display la un pret acceptabil.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! daca e sparta doar sticla de pe display costa in jur de 200-250 lei pe acolo, dar daca e spart si displayul.te costa cam pe acolo unde ai zis tu.

| AlexandraAlexuta a răspuns:

Si eu am un HTCDesire 310 si s-a spart. Te costa cam 300 lei, asa mi-a cerut mie pentru ca la HTC-uri cica nu se gasesc displayu-ri, si trebuie sa schimbi tot ecranul: touch-ul, display-ul si ecranul de protectie. Touch-ul te costa cam 180 lei, ecranul de protectie 40, iar display-ul cam 50-80 lei.
Parintii mei mi-au spus ca mai bine imi iau unul nou. O sa-mi iau HTC Desire 819winking.
Sper ca te-am ajutat happy