Si eu am HTC (tot windows phone). Eu, ca sa transfer poze sau muzica in el, folosesc aplicatia Dropbox.
Uite cum functioneaza: Dupa ce iti faci cont gratuit pe site-ul lor, pe orice calculator, tableta, telefon, etc. iti instalezi aplicatia, ai un folder. El se sincronizeaza in toate locurile in care il ai instalat. De exemplu, pui in el o poza de pe calculator si in cateva secunde, poza apare si in folderul Dropbox pe telefon.
Ca sa instalezi aplicatia asta pe calculator, intri pe www.dropbox.com.
Pe telefon e mai complicat, fiindca nu exista varianta oficiala pentru windows phone, dar exista DroppedBoxx. Cauti "droppedboxx" pe Google de pe telefon si gasesti tu de unde sa descarci (ti-as spune site-ul, dar nu il mai stiu).
Dupa ce ai instalat si pe telefon, pui ce fisiere vrei in folderul de pe calculator si intri in Droppedboxx ca sa il descarci.
Eu iti recomand aplicatia asta, e foarte usor de folosit si merge bine, chiar si varianta neoficiala pentru windows phone.
Sper ca te-am ajutat!;)
Incearca sa bagi cablul in alta gaurica... daca nu merge nici asa, imprumuta un bloothot din ala si ai rezolvat treaba
M4RK întreabă: