| kalimdor a întrebat:

am un iphone 4 versiune 4.2.1 din cate tin minte si am avut o problema cu el s-a inchis dintrodata si nu e de la baterie deoarece ultima data avea 60% si nu au trecut nici 2 ore si atunci cand incerc sa il deschid se blocheaza la semnul Apple si cred ca acel om la care l-am imprumutat 2 saptamanii sa imi faca ceva pe el eu banuiesc ca la piratat pentru ca dupa semnul Apple apare un craniu si stop nu se mai deschide.....va rog am nev de ajutor

5 răspunsuri:
| Graph_Peter_1996 a răspuns:

A pus jailbreak gresit pe iphone.Trebuie sa dai un update din itunes.

| kalimdor explică (pentru Graph_Peter_1996):

Nu cred ca a pus jailbreak pentru ca la mine merg retelele din Romania toate deci...

| valentino52 a răspuns (pentru kalimdor):

Jailbreak nu mai este folosit pe iphone 4 pentru decodare este pus pentru a putea instala si modifica softul telefonului (tweakuri si jocuri piratate gratis). Ai jailbreak pe telefon si eu am patit acum un an asa si am dat 1 milion la service sa mi-l faca dar de atunci am invatat si e extrem de simplu. Conecteaza telefonul prin cablu la calculator, tine apasat pe butonul din mijloc si butonul de sus (home+lock) timp de vreo 10 secunde, apoi la mana de pe butonul de sus si continua sa tii apasat pe butonul home si la un moment dat iti ca gasi iPhone in DFU mode parca. Apesi restore si gata iti reinstaleaza tot.