Imi pare rau sa ti dau eu vestea asta, dar nu o sa folosesti niciodata placa dedicata. Am si eu tot un Acer dar am placa de 2 gb. Cauta catalist ul, asa se cheama soft u lor si gasesti pe acolo options, trebuie sa ajungi undeva la battery management. Ii dai high perfomance acolo la aplicatia respectiva si incerci in felurile astea:
-baterie bagat in priza
-fara baterie, in priza
-pe baterie fara priza.
Daca reusesti sa o folosesti norocul tau, daca nu te poti certa si cu cei de la garantie, e o raca intre amd si Intel si ca sa i faca la dinti pe clientii Amd creatorii jocului/app respective nu o optimizeaza SI PENTRU PLACILE VIDEO IEFTINE. Am laptop de 20 de mil si in gta 5 imi sta pe 768 de mb video. Am fost in garantie de 5 ori la Bucuresti. Mi au zis toti, exista doar o singura rezolvare, dat foc la laptop si luat varianta cu Intel, probabil si al tau are o varianta nitel mai scumpa dar inloc de AMD ai Intel. Ah, multi o sa ti spuna schimba windows, baga win 10 sau oricare altul. Tot nu o sa ti mearga stai linistit. Sau o sa faca pe desteptii uni care o sa ti zica ia driver ul manual de pe site. Il poti lua, automat, manual cum vrei tu, nu o sa mearga
Ce spui tu nu are sens, Intel nu face placi video, plus ca eu am procesor si placa video de la amd.
Laptop-ul e unul nou, placa video nu e una dintre cele mai ieftine, abia ce a fost lansa anul trecut daca nu ma insel.
Apreciez raspunsul, dar am scris si eu, nu reusesc sa descarc catalyst control pentru a putea schimba setarile de putere, acum e pe ''adrenalin'' un rahat facut probabil la betie, ca altfel nu imi explic de ce nu te lasa sa faci nicio schimbare.
Daca ai Windows 10 du-te la "Settings" apoi "System" si "Power & Sleep" acolo ar trebui sa gasesti "Related Settings" si dedesubt "Additional Power Settings", da click pe el si apoi unde scrie "Plans" selecteaza "High performance"