Potiafla cand s-a instalat Windowsul: https://bit.ly/3qwOJsi
Poti incerca si cu: => start - run - eventvwr - ok -> si acolo o sa vezi erori si alte info.
Sau:
start run cmd systeminfo.
Ba ce deștept ești... cum de nu m-am gândit la așa ceva
Tu comentezi la mișto sau?
Nu mai am bonul fiscal sau factura din ziua în care l-am cumpărat, tocmai de aceea am pus întrebarea asta... că dacă le aveam mă uitam direct acolo
Nu mai răspundeți frate inutil, peste tot dau de unii ca voi.
Asa ceva se pastreaza, pentru ca ai termen sa il returnezi, daca ceva nu-ti convine sau nu functioneaza corespunzator. Doar nu cumperi in fiecare zi un laptop, ca pe paine. Poti retine ziua cand l-ai cumparat.
Deșteptule!
Daca pierzi niste hartii importante, inseamna ca esti căscat. Si mai usor cu jignirile, ca n-am păscut oile impreuna.
Nu. Dar afiseaza cand a fost facut biosul. Windowsul nu urmareste oamenii cand deschid prima data PC
Nu.
Windows nu prevede absolut nicio metodă de urmărire a unor astfel de aspecte.
Ma gandesc ca singurul lucru care ti-ar da o idee este un sticker pe spate care conține datele produsului.
Poate ca atunci cand l-ai cumparat ai instalat niste softuri sau ai creat pe laptop anumite fisiere de care aveai nevoie. Data instalarii/crearii lor se poate vedea la "Properties" ("Proprietati) ori Control Panel.
Ok, am înțeles... o să mă mai interesez eu oricum
Eu știam o metodă prin Control Panel apoi prin mai multe fișiere și ajung la EventViewer, dar datele de acolo se pot reseta. cum s-a întâmplat și cu ale mele...
Și mă gândeam că există și o altă soluție.