| eduardo122 a întrebat:

am un laptop Asus, i3 2310M 2, 1 ghz, 4GB ram, placa video dedicata 1 gb Amd radeon 6740m, si sincer nu imi merg jocurile destul de bine adica pentru i3 si placa video de 1 gb are trebui sa se miste gta 4 medium macar. dar mie imi merge la low. 800x600, si windows ul nu este de vina am windows 7 64 bit ultimate. am avut si 8, era aceiasi problema, cred ca ba mai rau, cei care va pricepeti, stiti cumva de la ce ar fi? adica o fii pasta conductoare, sau hard ul, dar hardul l am testat cu hard disk sentinel. Asa sa-l duc la un service si sa dau bani degeaba nu vreau. Daca ma poate ajuta cineva dau funda cu mare placere!

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

E un i3 vechi, MOBIL, si o placa video vai-de-ea. Cantitatea de memorie e irelevanta.

| SpikeSpigel a răspuns:

Procesorul este unul foarte, vechi, daca scrie I3, I5 sau I7 nu inseamna ca sunt bune, poate sa fie un I3 vechi, la fel si la I5 si I7, pe langa toate astea conteaza si ramii, cati MGHz au si ce tip sunt, DDR2, 3, etc. Pe langa toate astea placa video este o vechitura!

| eduardo122 explică (pentru SpikeSpigel):

Am inteles.i30 ul este a 2 a generatie acum ma rog. credeam ca este mai bun laptopul cand l-am luat