| LiffisBiffis a întrebat:

Am un monitor LG Gaming 2mk400h sau ceva de genul si am conectat castile la el in spate, pot sa fac cumva sa fixez microfonul pentru ca se aude doar un bâzâit

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Toate trebuie puse si instalate potrivite, la locul lor!
Doar atunci va functiona.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Castile vor suna doar daca intrarea audio primeste semnal.
Daca se aude doar bazait, atunci inseamna ca, cablul de INTRARE de semnal nu face contact.
(in cazul tau: cablul de sunet dintre iesirea din placa audio a PC-ului si intrarea de sunet in monitor)
Verifica, daca mufa cablului de sunet este bagat in mufa de iesire (casti, Line Out, Aux) configurat din calculator!

| LiffisBiffis explică (pentru Bula):

Nu prea am inteles, poti sa explici mai bine?

| Bula a răspuns (pentru LiffisBiffis):

Citeste cu atentie, pana ce intelegi.

Deci ce trebuie sa fac? (Sa mearga microfonul)

Bagi castile si microfonul in mufele de pe placa se sunet, potrivite.
De obicei, castile se bag in mufa verde, iar microfonul in mufa roz (daca nu este altfel configurat din progra, ul-mixer de sunet).
Daca vrei sa folosesti sunetul din monitor /televizor, atunci poti baga castile acolo (calitatea sunetului poate fi mai slaba), dar microfonul tot in calculator trebuie bagat, la mufa potrivita.

Dar incerc sa folosesc microfonul de la casti iar castile sunt bagate in monitor

Baga-ti castile si microfonul in unitate, la conexiunile placii de sunet.

Deci eu ma refer ca am bagate castii mici de la telefon in monitor si nu merge microfonul de la ele. As fi putut sa le bag in calculator dar nu se aude ca nu cred ca am um driver instalat, dar eu am descarcat unul

Toate trebuie puse si instalate potrivite, la locul lor!
Doar atunci va functiona.