Eu zic sa schimbi placa de baza. Este asemanatoare cu una "noname".
Parerea mea este ca nu scoate suficient curent pentru cooler, si acesta de pe urma nu isi poate face suficient datoria de a raci procesorul. Trebuie deci dusa la service pentru testari.
Dar eu zic sa te gandesti la achizionarea alteia noi. Bineinteles, sh, pentru ca ddr3 care ai tu nu se mai fabrica.
ASTA placa NoName?
https://i.ebayimg.com/images/g/yisAAOSw6uVc~9a-/s-l1600.jpg
Asa ceva gasesti in majoritatea Workstation-urilor asamblate in regim OEM de catre DELL, HP, Lenovo sau Fujitsu, pentru statii industriale si business.
Ca Intel prefera sa nu le coloreze ca un fazan (nici n-ar avea rost, caci carcasele in care stau nu au geamuri, si rolul lor e altul, nu sa te holbezi la ele) asta e alta poveste.
Am mutat fan-ul din fata in spate (in spate nu era niciunul) si nu mai sunt probleme, dar am sters pasta pusa prima data si am pus-o iar tot pe aceeasi si momentan nu mai sunt probleme. Temperatura crestea cand ma jucam sau aveam cateva programe deschise(team viewer, messsenger, chrome le aveam deschise cand mi s-a stins), se pare ca mai era de vina si temperatura camerei, la momentul ala fiind ceva mai cald.