| InsaneZor00 a întrebat:

Am un PC cu placa de baza dg965ry, 7GB RAM 800MHz, HDD 1TB, procesor Intel Dual-Core 5300 2. 6GHz, placa video AMD Radeon HD 7470 si am o problema. Nu pot instala Windows 10, pur si simplu' nu-l booteaza. Dupa ce imi apare "Press any key to boot" astept ce astept, imi apare logo la Windows 10 si isi da restart. La Windows 7 merge perfect normal. Stie cineva care ar putea fi cauza? Si cum as putea rezolva? !

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ești sigur că w10 pe care-l folosești e funcțional, testat pe alt pc?

Răspuns utilizator avertizat
| marinaru777 a răspuns:

Sunt 2 tipuri de windows pe 32 si 64 biti, vezi sa fie compatibile procesorul cu versiunea de windows, spatiul in C la instalare windows 10 trebuie sa fie mai mare eu zic sa formatezi hdd ul sau cel putin partita C.Se poate sa fie zgariat si dvd ul mai bine cumperi un stick si faci usb bootabil cu rufus sau alte programe usb ti flasf de ex.

| InsaneZor00 explică (pentru marinaru777):

Am memorie destula.

| InsaneZor00 explică (pentru marinaru777):

Windows 7 am avut si pe 32 si pe 64 de biti.

| marinaru777 a răspuns:

Daca dvd ul cu windows 10 e ok schimba hdd ul, are ceva bad uri si nu poate instala.

| RealKing01 a răspuns:

Si eu as fi vrut sa instalez windows 7 pe laptop ul meu de gaming dar imi dadea eroare si am instalat windows 10 si merge perfect. Ramai la windows 7 daca nai probleme cu el.

| InsaneZor00 explică:

Am incercat si Windows-ul de pe site-ul oficial si mai multe descarcate de pe FL pe 2 stick-uri diferite.

| Cosmin89321 a răspuns:

Ori are ceva sticku cu windows ori e prea vechi calculatorul (procesorul si placa de baza)