Ca sa testezi cu cea inegrata, mai intai scoate-o pe cea dedicata din slot, altfel nu merge (experienta proprie). Daca nici asa nu vede nimic, inseamna ca trebuie schimbat chipset-ul, nu placa video (mi s-a intamplat la un laptop). Daca merge pe graficile integrate, atunci s-a stricat placa video si trebuie inlocuita (insa se gasesc foarte multe, nu e o problema)
Daca e de la chipset, nu ai alta solutie decat sa duci PC-ul la service (trebuie scos din placa de baza si multe alte chestii complicate)
Nu am nevoie de service vreau doar sa stiu ce e de vina ca sa nu iau ca prostu mai multe lucruri pe degeaba
E posibil sa fie chipsetul, sa se fi deconectat vreun cablu si multe altele...insa am o ultima solutie care la mine a mers (dar care pare foarte ciudata incearca sa schimbi/inversezi ram-ul in sloturi (adica sa pui ram-ul in alt slot) daca nici asa nu merge, nu voi incerca sa dau un raspuns gresit, sa fiu acuzat, cel mai bine ar fi sa o duci la un service pentru ca cei de acolo stiu cel mai bine ce se intampla
xBoyka întreabă:
Andrei1124 întreabă: