| petrescuionut a întrebat:

am un pc ddr2 si nu stiu de ce se reseteaza mereu si imi apare tot ecranul albastru zice de windows shut is down si ceva de software si hardware si zice cand se reseteaza sa apas f8 pentru safe mod, am facut updatarile tot la el am antivirus eset smart securiti 7 nu am niciun virus, am incercat sa schimb windowsu dar nu merge zici ca nu citeste sidiu imi apare star windows normal si windows setup daca dau la windows setup se reseteaza, si imi apare sa dau f8 si acolo imi apare safe mode si nu stiu ce mai zice...am 3 gb rami ddr2 nu este aceeasi firma procesoru Intel pentium 3000ghz cine stie de ce se reseteaza mereu sau de ce nu pot sa schimb windowsu?

Răspuns Câştigător
| Ag30Fdr4g0nz a răspuns:

1. uitate sa vezi ce temperatura are procesorul.
2. daca ai instalat ceva nou hardware scoate-l
3. daca ai win cu licenta mergi la un service autorizat, daca nu mai patesti cand iei ceva piratat de pe net!

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Memorie, HDD...ia si verifica!

| Jipa95 a răspuns:

Iti da windows-ul crash, necesita reformatare.

| CoL00SaL a răspuns:

Numai daca iti instalezi windowsul iti va merge...trebuie cumva sa mearga cd-ul cu windows, ca altceva nu-i mai poti face, sau incarca sa pui windowsul pe stik si sa il instalezi de pe stik. Daca nu te pricepi, cel mai bine du-l la un service si se va ocupa baieti de acolo.

| petrescuionut explică:

Pai windowsu meu este piratat da la alti prieteni nu face probleme toate cularele se invart si la sursa si la procesor si la placa

| Flamand_Cristy_1995 a răspuns:

Schimba windowsul.