Http://wccftech.com/intel-pentium-g4560-ultimate-budget-cpu-65-usd/
Hai ca tot eu te ajut, astia au masurat single-core, care e mai precisa si le-a dat 48 in full load cu nu stiu ce program de benchmark, dar daca masori tot chipul iti da undeva pe la 53-55, deci esti ok.
Am vazut pe tom's hardware ca alora le sta in 60-62 cu stock.
Deci ai aplicat-o bine, doar ca asta e, asa sta el. Temperatura maxima e de 100 de grade C si al tau sta la 53.
Al meu vine luni sau marti, eu n-am mai comandat si cooler, o sa postez aici sa vad in cat sta la mine cu ala stock.
Oricum, temperatura normala se va vedea in 3-4 zile de la aplicarea pastei.
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3360167/intel-pentium-g4560.html
Asa. Si care-i problema? Procesorul tau rezista pana la 100 grade. Cat despre pasta termica nu pui cat o bobita ci in asa fel incat sa dispara culoarea metalica a procesorului, sa nu se mai vada pentru a face contact pe toata suprafata colerului.
Metoda cea mai buna este acea cu bobul de orez, mai ales la paste de o vascozitate mica care se intind foarte usor prin presarea coolerul-ui.Pasta fiind MX-4
Mititeii (de pasta) nu se pun sub gratarul cooler-ului!
Temperatura maxima de lucru normal pentru procesoarele Intel este de max 43 grade, peste aceasta temperatura inseamna ca nu e racit cum trebuie, iar protectia scade viteza procesorului.
Recomandarea mea este sa-l duci la un service, unde sa foloseasca pasta de calitate si s-a aplice ca lumea.
Altfel risti sa ai un gratar mai mare, cand se arde si placa de baza, dupa procesor.
Unde naibii scrie ca 43 de grade este temperatura de lucru la Intel?
Ce aberatii spui acolo frate?
Te rog sa imi spui la aceasta intrebare ce temperatura ai tu cu cooler-ul stock in full load dand un prime95 vreo 10 minute.Si te rog sa mentionezi si carcasa! Tu iei funda.
E si din experienta si masuratorile mele, dupa ce am citit documentatii elaborate tocmai de Intel.
La ei, la familia Pentium, acesta este una din directivele de baza pentru a proteja procesoarele.
Inclusiv in calculatoarele ad, imistrate de mine (produse de firme consacrate) aceste reglari sunt incorporate direct in BIOS, chiar fara sa se afiseze temperatura actuala masurata.
Iar la procesoare chiar se simte bine reducerea vitezei de lucru cu cresterea temperaturii, mai ales peste 55 grade!
Nu acelasi lucru este la AMD, care nu reduc viteza nici la 55 grade, iar din cauza supraincalzirii se si ard.
Eu am intalnit procesoare AMD puscate (chiar impreuna cu placa de baza) din cauza temperaturii mari.
La Intel insa nu am intalnit si nici n-am auzit asemenea cazuri.
Salut.Ti-a ajuns procesorul G4560? Ce temperatura ai?
Http://wccftech.com/intel-pentium-g4560-ultimate-budget-cpu-65-usd/
Hai ca tot eu te ajut, astia au masurat single-core, care e mai precisa si le-a dat 48 in full load cu nu stiu ce program de benchmark, dar daca masori tot chipul iti da undeva pe la 53-55, deci esti ok.
Am vazut pe tom's hardware ca alora le sta in 60-62 cu stock.
Deci ai aplicat-o bine, doar ca asta e, asa sta el. Temperatura maxima e de 100 de grade C si al tau sta la 53.
Al meu vine luni sau marti, eu n-am mai comandat si cooler, o sa postez aici sa vad in cat sta la mine cu ala stock.
Oricum, temperatura normala se va vedea in 3-4 zile de la aplicarea pastei.
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3360167/intel-pentium-g4560.html
Pentru cooler-ul stock da! Pentru acesta nu prea!
O sa il duc la cineva pc-ul sa imi monteze ca vad ca eu degeaba incerc ca ceva tot gresesc, nu cred ca e mai slab sau egal cooler-ul acesta cu cel stock sub nicio forma!
Poti sa il montezi de 250 de ori, 50 de grade e foarte ok. trebuie sa iei in considerare si temperatura din camera. stii ce se intampla daca ai 30 degrade in camera si procesorul sta la 25 de grade?
Nu nu stiu.Dar am 25-26 de grade in camera
Am si eu accelasi model de cooler. eu l, am montat singur.
temperatura procesorului este undeva la 38 grade. din pacate eu nu ma joc jocuri.
Este foarte indicat sa il curati cu alcool izopropilic, 99 % alcool, pentru a curata toate grasimile existente pe procesor.
Si de unde gasesc alcool dinasta?
DACA ESTI DIN buc. gaseti pe strada MAICA DOMNULUI. SUNT 8 magazile acolo.
Https://www.youtube.com/watch?v=r2MEAnZ3swQ
https://www.youtube.com/watch?v=OHl62uptWaw
Pune mx2 sau mx4, nu pasta ieftina, si incearca metodele astea de aplicare.
Cine stie, poate ai aplicat prea putin, poate ai pasta ieftina, poate amandoua.
Scrie si mai sus ca am MX-4, metoda a fost bobul de orez.
Cand eu spun ca nu stii sa pui pasta, eu stiu ce spun: https://www.youtube.com/watch?v=LqVbxttFBmY
Eu zic sa te mai uiti si sa-ti revizuiesti ideile. Oricum (ti-am spus si mai sus), nu este o temperatura mare.
Cand eu am postat nu era niciun comentariu, ca nu scriam de nebun, dar multumesc frumos, esti un scump.