| NeedHelp1 a întrebat:

Am un router Tenda de aproximativ un an și ceva.

Problema este ca nu cred că mai funcționează cum trebuie.

Adică prima oară când l-am pus în funcțiune eram conectați toată familia la el și nu aveam probleme legate de internet. Videoclipurile rulau la calitate maxima foarte bine și jocurile online mergeau foarte bine și ele.

Însă acum am lag pe jocurile online, sunt teleportat și deconectat destul de des chiar și când suntem conectați doar 2 membri la router. Nici unele videoclipuri nu mai rulează uneori fluent la calitate de 1080P.

Care să fie problema, nu înțeleg de ce nu am o conexiune buna...

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din cand in cand ii mai trebuie o resetare. Cel mai simplu il scoti din priza 30 de secunde, astepti si te conectezi la retea.

| AlleXuSS a răspuns:

Salut am si eu Router tenda si nu sunt intocmai multumit de el cam aceleasi probleme mi le face si mie dar cand vad ca, chiar nu mai merge ceva ii dau restart sau il tin inchis 5-10 minute ..incearca si tu ceva de genul

| gabicoo a răspuns:

Fă un restart sau dacă nu se rezolvă problema intră în meniu și fă o revenire la setările din fabrică!
Chinezăriile nu rezistă să știi! Maximum 2 ani după care trebuie luat altul. Și eu am avut Tenda a ținut exact cât garanția. Acum am TP-Link. Tot chinezărie dar mai bună!
Succes!
happy