| alexkroz a întrebat:

am un Samsung Galaxy Gio si am pus android 4.1 pe el, Jelly Bean CyanogenMod 10. Se misca excelent, dar am o singura problema, nu pot sa vad videoclipuri, apar ciudat in imagine, se misca greu, nu vad bara aceea cu minutele si mai multe buguri. Ajutor...

4 răspunsuri:
| piTiCcu a răspuns:

De pe aplicatia google play de pe telefon nu iti apar decat aplicatiile care sunt compatibile, adica cele care merg pe telefonul tau.Deci acele apicatiie nu merg pe telefonul tau sau merg cu foarte mult lag.
Daca aplicatiile ti-au mers inainte, adica iti apareau pe Google Play, iti sugerez sa dai o resetare generala la telefon, poate nu au fost cititte bine datele despre telefon. Dar daca nu ti-au mers inainte nu iti vor merge nici dupa resetare.Bft!

| alexkroz explică (pentru piTiCcu):

Am dat resetare...si nu au mers din pacate, si adevarat, acum numai pot folosi Google Search

| baero a răspuns:

....Nu trebuia sa actualizezi android-ul, acum telefonul tau nu mai este compatibil la maxim cu sistemul de operare.

| alexkroz explică (pentru baero):

Pff, nu stiu ce sa ii fac, am incercat si Ice Cream Sandwich, dar acolo pot sa am Google Play