| Visrass a întrebat:

am un Samsung s2 si ma tine bateria foarte putin. 4-5 ore... nu stiu ce sa mai fac. mentionez ca nu ma ajuta nimic din toate programele, ies mereu din orice aplicatie, dau luminozitatea mica... stiti cum pot sa fac sa ma tina mai mult, o zi sau macar 12 ore? niste pasi pentru a o reformata (nu merge treaba sa o las sa se descarce de tot si sa o tin 12 ore la incarcat ) DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Cate aplicatii ai instalate pe el?
ce android ai pe el?
ai antivirus pe el?

| Visrass explică (pentru sltlp):

Am antivirus, 29 de aplicatii instalate, dar sunt de cativa mega majoritatea si doar doua jocuri le am de aprox 30 de mega... am kill task manager si am android 4.1.2

| sltlp a răspuns (pentru Visrass):

Foarte bine. Uite cateva sfaturi utile: Scoate prostia de antivirus, ca de asta e android. Numai pe windows are sens sa pui antivirus. Pe telefon e o mare prostie, care prinde ce e drept bine la... pros, adica persoanelor neinformate... A nu se intelege altceva, dar asta e adevarul.
2. De la android 2.2, sa tii un task killer in telefon e o mare prostie iar. Ala mai mult rau face. Scoate si prostia asta de aplicatie. Daca mai ai si alte inutilitati de gen: salvare baterie sau optimizare ram sau sistem si prostii de astea, scoatele si pe alea.

| Hexiled a răspuns:

Cred ca nu e buna poti lua una noua din magazinul Vodafone dar costa

| AmericanPie1997 a răspuns:

Sa sti ca si mie mi se intampla la fel, aveam cartela cu net nelimitat si avea 3 4 jocuri ce mergeau doar online si (biliard, poker etc) si imi papa foarte mult din baterie ca era online si gen chiar daca nu intrai pe ele, consumau!