| xGamerZ212 a întrebat:

Salut TPU, am un Samsung s20 ultra, umblam la ghiulea cu un pahar și avea puțin cola prin el și nu mi-am dat seama, s-a vărsat și au ajuns câteva picături în portul USB c și în difuzor, acum am notificarea de umiditate, credeți ca se va strica?

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar oamenii proști pățesc asta. După cum spuneam, îți cumperi telefoane de gen doar pentru a te simtii și tu important în ochii altora.

| xGamerZ212 explică (pentru anonim_4396):

Nu,îmi cumpăr telefoane de gen, pentru ca sunt advanced user happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru xGamerZ212):

După ce ca ești prost, mai și aplauzi precum foca.

Hehe,doamne ajuta sa dai pe afara de un prost ca mine, sunt curios dacă i-ai spune asta în fata laughing

As spune asta în față unii prost ca tine. Sunt locuri pentru prosti ca tine la pușcăria din Craiova.

Da,doar ca ți-aș baga picioarele în buzunar

Pentru glume din astea m-au dat afara de la grădiniță.

Vai de fundul tău, de ce te trezești tu sa comentezi nu stiu

Ca să poată răspunde proștii.

Adica cel care te-a facut

Înainte de TPU doar maica-ta știa cât ești de prost.

Ai și tu Facebook barosane? Poate nr întâlnim sa te iau oleacă de urechi

| Tudy000 a răspuns:

Spala-l cu jet de apa bine la chiuveta incearca sa-l stergi cat poti cu hartie igienica sau un betisor de urechi, poti folosii si feonul de la distanta un pic si o sa fie totul bine, daca dupa 30-60 de minute nu dispare notificarea, da-i un restart si totul va fi ok.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tudy000):

Esti un i...iot cum sa spele cu jet de apă telefonul daca de la o picatura de cola sa udat in interior, de la jet de apă il strică de tot, invidie si ciudă asta ai ca nu ai tu telefonul lui daca nu ai tu model ca al lui sa il spele sub jet de apă ca pe o cîrpă.

| Tudy000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Idiot esti tu daca nu stii ce inseamna la un telefon ip68 sau rezistenta la apa si alte lichide, care invide ba, am S20 ultra, odata pe saptamana il iau in dus cu mine sa mai spal microbii si jegul de pe el si nu are absolut nimic, am filmat sub apa la strand cu el fara sa stea in punga de protectie, te rog frumos, nu fi prost si mai documenteaza-te inainte sa faci idiot si invidios pe cineva numai ca sa te dai destept.

| xGamerZ212 explică (pentru Tudy000):

Ce draci are pe el laughing eu sincer i-as rupe capul

| Marius070600 a răspuns:

Nu se strică, în niciun caz, dar încearcă totuși să scoți lichidul de acolo cumva, pune-l în "picioare", (cu portul USB în jos) și lasă-l o oră sau două, încearcă să nu-l mai folosești câteva ore.

| xGamerZ212 explică (pentru Marius070600):

Deja a disparut notificarea, dar sa nu fie ceva pe parcurs, telefonul oricum e ips68 dar...nu am mai facut teste din astea si e cumparat ieri.

| Marius070600 a răspuns (pentru xGamerZ212):

Stai liniștit, nu o să ai nicio problemă, mai ales pentru doar câteva picături. Sunt făcute special să reziste,

| Tudy000 a răspuns (pentru xGamerZ212):

Eu zic sa-l speli totusi cu putin apa ca ii face bine, cola la usb oxideaza metalul daca sta acolo si poate si sa "manance" cauciucul/protectia contra lichidului.

| miculastronaut777 a răspuns:

Salut,invata sa verifici ce scrii apoi sa postezi ca ti-ai batut joc de limba romana.Ce poti face e sa iei telefonul si sa il bagi intr-o punga cu orez crud si sa il ti acolo 24 de ore (orezul absoarbe toata umiditatea din telefon) nu stiu daca va functiona 100% dar merita sa incerci, pe mine m-a ajutat metoda asta, bafta.

| xGamerZ212 explică (pentru miculastronaut777):

Ho,nu mai fi hater ca e autocorectorul