| dorelu a întrebat:

Am un samsung s5260 star 2 si am o mica problema.Cand intru pe youtube sa vad un videoclip imi zice se incarca in zona tampon si acolo ramane nu se inimpla nimic. Am instalat si opera mini dar degeaba.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Ykuzo a răspuns:

Tocmai aceasta este problema. Nu cred că ar rula YouTube prin net de la un router wireless... Mai bine încerci cu net de pe cartelă.

7 răspunsuri:
| Ykuzo a răspuns:

Nu o să îţi meargă YouTube-ul pe telefon dacă nu ai o aplicaţie care să îl ruleze. Mai bine ţi-ai lua un telefon cu sistem de operare Android pentru că ar merge aproape orice pe el.

| elicopterultau a răspuns:

Cand zice ca se incarca in zona tampon adica se incarca videoclipul eu am acelasi telefon si imi merge youtube-ul dar nu ai spus pe ce retea esti.
Pt Ykuzo: Telefonul are in meniu YouTube deci il ruleaza o aplicatie
Problema poate fi din lipsa semnal...
funda?big grin

| dorelu explică (pentru elicopterultau):

Scuze, mentionez ca reteaua este rds si conectarea se face prin router wireless, iar semnalul este bun.Multumesc!

| dorelu explică (pentru Ykuzo):

Ba da ruleaza perfect YouTube prin net de la un router wireless deoarece mai detin si un LG optimus one si merge snur. Ce ma intriga este faptul ca pe un site la telefonultau.eu este un review in care il prezinta conectat la wireless si zboara pe YouTube. Poate trebuie sa fac ceva setari pe care eu nu le stiu. Multumesc

| elicopterultau a răspuns (pentru dorelu):

Poi tocmai mie nu-mi merge prin wireless si in colcluzie am spart degeaba parola la routerul de la scoala sad youtubeu imi mg numa prin net pe cartela

| dorelu explică (pentru elicopterultau):

Sa inteleg ca e singura optiune la telefonul asta cartela. Si zici ca aceeasi probleme le ai si tu deci in concluzie nu are rost sa mai caut raspunsuri. Multumesc ArmAnd0

| elicopterultau a răspuns (pentru dorelu):

Cu placere. Sper ca ti-am fost de ajutorbig grin

| Ykuzo a răspuns (pentru dorelu):

Tocmai aceasta este problema. Nu cred că ar rula YouTube prin net de la un router wireless... Mai bine încerci cu net de pe cartelă.