Însemna ca stickul are o viteza mai mica de 100 mb pe secunda îti zic sa iti iei un stick nou de obicei stickurile care are o viteza de incarcare de 300MB/s+ costa mai mult de 300 lei
Cine isi mai pune windows-ul din nou in 2019, aproape 2020. Nu vad rostul. Poti sa faci clean si fara sa faci asta.
Am patit si eu asemanator cu un stick de "256Gb", cumparat cu mai putin de 15 euro.
Cine l-a adus la mine, a fost disperat: a incercat sa copieze cca. 60Gb pe el, dar dupa cca. 30Gb a dat eroare de scriere.
Omul a renuntat la stick si l-a lasat la mine, sa ma "distrez" cu el.
Cand am avut chef si rabdare, am supus stick-ul la niste testari. Iata rezultatele primare:
- capacitatea "declarata" a stick-ului: 256Gb
- la scanare de citire (HDTune), incepand de la cca. 32Gb a dat eroare pana la capat (ciudat).
- am salvat tabela de partitie (sectorul fizic 0-0-0) care a continut marimea partitiei ("256Gb"), dupa care am sters tabela de partitie (suprascriind-o cu "00"hex.
- am scos stick-ul din calculator, dupa care l-am pus inapoi si l-am accesat cu cateva programe de partitionare diferite. Si, aici a urmat SURPRIZA: partitia recunoscuta a fost doar de 32Gb, care s-a putut si formata, apoi utiliza normal!
Concluzie: cineva a pus pe piata niste stick-uri falsificate (pe tabela de partitie) cu scopul de a vinde ceva "mare si ieftin". Scopul lor a fost unul singur: sa forteze in jos pretul stick-urilor cu 256Gb, reale (care aveau pretul de atunci de peste 1000 USD.