| bogdan2873 a întrebat:

am urmatoarea probelma: acum cateva zile mi s-a stricat PS3-ul si acu nu mai am pe ce sa ma joc si cum mi-am dat seama ca nu se mai merita o consola m-am gandit sa imi fac un sistem de gaming modest

Momentat am un calculator foarte slab care nu cred ca merita sa il upgradez are :

procesor Intel 4 CPU 3.00 ghz

1 GB ram ddr 1

placa video nVIDIA geForece 2 mx 400

Eu cred ca nu se mai merita sa bag bani sa mai iau RAM sau sa incerc sa iau un procesor mai puternic asa ca m-am gandit sa schimb tot in afara de carcasa, hard=ul de 120 GB sursa care am intles ca de obicei se potriveste asa ca as vreau sa imi dati si mie idei de o configuratie de gaming minimalista BUGETUL SA FIE IN JUR DE 1000 de lei pentru piese. Daca sunteti amabili ajutati-ma cu inca un sfat:ce boxe sa iau de maxim 100 de lei pentru PC
DAU FundaVOT CELUI MAI BUN RASPUNS

Răspuns Câştigător
| notefree a răspuns:

La 1000 de lei nu tias putea recomanda decat atat
Intel core i3
Amd athlon x2 -injur de 400 lei
Rami
Pe eMAG 8 giga ram Kingston vreo 400 si ceva de lei.
Boxe iti recomand boxele de la genius sunt bune.
Mai bine strangi bani sa faci un pc mai bun la 1000 de lei n-ai cum sa egalezi jocuri pe care le poti juca pe el.

| bogdan2873 explică (pentru notefree):

Sunt constient ca nu ma voi putea juca aceleasi jocuri ca pe consola dar vrea sa joc jocuri online de exemplu fifa 14, cs go alaturi de prieteni stiu ca pot si pe PS3 sa joc online dar majoritatea colegilor si prietenilor mei au calculatore...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Discuta asta la un magazin de informatica dar mai bine iti vine un ps4 inca 700 mai pui

| notefree a răspuns:

Pe consola

| bogdan2873 explică:

Sicer as fi fost tentat sa fac asta dar m-am plictisit de gaming-ul pe consola si in plus sunt si jocurile destul de scumpe chiar si cele SH asa ca raman la PC.Nu inteleg la ce te referi sa vorbesc la un magazin de informatica sincer sunt din Targoviste si nu am auzit sa se gaseasca asa ceva in oras daca ai tu idee unde as putea gasi ma duc cu placere

| Rareș1234567 a răspuns:

Eu as spune sa iti iei ps4winking