| Stefancalin1997 a întrebat:

am vazut ca a iesit noua seria de la amd ryzen, de ce toti spun ca, vai iar au scos astia alt cpu care se incalzeste ca nu bate Intel, ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Nu neaparat se incalzeste, daca ai un cooler potent pe procesoarele astea a lor de top ( Ryzen 7 ). In benchmark-uri este cu dus si-ntors, deoarece sunt anumite teste unde ryzen 7 1800x/1700x/1700 sunt comparate cu procesoare Intel de top, unde ryzen in unele teste scoate scoruri mai slabute, dar in teste precum randarile, decodarile x264, samd, este mai performant decat un procesor de 5000 lei de la Intel.
Nici in gaming nu sunt foarte mari diferente, dar daca este sa comparam un procesor cu ~2500 lei mai ieftin si cu un tdp de doar 95W, aici eu personal m-as uita la ryzen cu siguranta.
AMD-ul a revenit din nou din zilele acelea de glorie in care domina Intel cu seria lor de procesoare ''Athlon x64''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care spun asta ori n-au avut ceva de la AMD in viata lor ori au avut ghinion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doar haterii AMD-ului.Intel va avea de pierdut mult dupa asta, din cauza Ryzen-ului.
Ryzen sunt foarte bune, nu se incalzesc asa tare, au si performante mult mai bune si sunt si mai ieftine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Garantat Ryzen este cu mult mai mult decat un skylake si un kaby lake, dar haterii de amd, sunt hateri si doar atat!
Am avut amd fx 8350, cu un cooler pe apa, n-are nici pe dq. Am Intel kaby lake cu cooler destul de bun se incinge pentru ce il folosesc eu, la render video, foto, audio si etc. Pot spune ca Ryzen o sa fie cu mult peste Intel la anumite chestii tehnice, dar acum nah, fiecare are si avantaje/dezavantaje ca orice alt produs, dar repet, cine il are este bun, si cine nu sa taca dq din gura.

| devBee a răspuns:

Clar e bun procesorul la banii lui din moment ce a speriat deja Intel-ul pentru ca a scazut preturile.

| BestReview a răspuns:

Cei de la AMD au scos un procesor bun. Din pacate jocurile nu sunt foarte bine optimizate pentru. AMD. Intel a detinut suprematia si prin urmare toate jocurile au fost optimizate pentru. Intel. Chiar si asa, AMD este destul de aproape in benchmark-uri si uneori depaseste Intel. Poti citi mai multe aici:
https://bestreview.ro/......rk-jocuri/