Daca avea macar un Phenom II x4 960 nu avea probleme, asa cu athlonul...Eu am un monitor Full HD si cu Phenomul + HD 6770 ma descurc foarte bine.Deci daca vrea sa joace pe 1920x1080 trebuie sa-si schimbe procesorul cu ceva mai nou.Pentru ca degeaba isi ia placa video buna daca aceasta e limitata de procesor
Aici ai comparatia intre cele doua monitoare: http://www.displaywars.com/22-inch-16x9-vs-24-inch-16x9
Ambele la 1920 cu 1080, cel albastru e 22, verde 24.
@roman4ever1: Exact. Ar mai fi de adaugat ca, in principiu, la aceeasi rezolutie, e posibil ca pe cel cu diagonala mai mare sa se vada imaginea mai pixelat, dar si pe cel mai mic sa fie mai obositoare, depinde de multe chestii.
@CryTzHD: Daca il vrei pentru jocuri si nu ai o placa video puternica (macar un HD 7850 sau pe-acolo) si un procesor de pe la i5 in sus, mai bine fa-ti un car de bine si ia ceva la 1680X1050 maxim.
Eu am un AMD Athlon II X4 640 3. 0GHZ, placa video (inca nu m-am hotarat care s-o iau), 4gb ram. Vreau sa iau un monitor mare si sa ma si joc jocuri precum Crysis 2, Battlefield 3 la detalii Medium-High la rezolutie mare.
@CryTzHD: Cu procesorul ala, mai bine iei un monitor mai mic si te bucuri de joace la detalii maxime. Uite, eu am avut un X2 4000+ si cind am trecut la i3 2120 am pastrat aceeasi placa video, un HD 4770. Cum monitorul e 1280X1024, acum imi permit sa joc mai tot la maxim sau macar la High/Very High fara probleme (BF3, MOHA Warfighter, de exemplu). Daca mi-era de fullHD, deja ar fi trebuit sa decartez macar vreo 7-800 RON si pe o placa video mai capabila, unde pui ca la rezolutia aia chiar si i3-ul s-ar putea sa mai faca nazuri uneori.
Daca avea macar un Phenom II x4 960 nu avea probleme, asa cu athlonul...Eu am un monitor Full HD si cu Phenomul + HD 6770 ma descurc foarte bine.Deci daca vrea sa joace pe 1920x1080 trebuie sa-si schimbe procesorul cu ceva mai nou.Pentru ca degeaba isi ia placa video buna daca aceasta e limitata de procesor
22 inchi= 55.88 cm
24 inchi=60.96 cm
Cel de 22 inchi e mai mic. Diferenta e 5 cm.
Inch este o unitate de masura pentru lungime. 1 inch=2, 54 cm
Cel de 24 de inch are diagonala mai mare.
Pai daca vrei sa joci Battlefield 3 pe Full HD, iti trebuie o placa video foarte buna.