Salut. stiu ca nu te pot fiindca din ce am citit tu vrei sa joci ce nu este pe consola, gen Dota, CS GO etc.dar pentru jocuri gen FIFA 17, GTA V, ce Assassin Creed vrei tu.Far Cry Primal etc.o consola e acum pe undeva la 1000 lei fara jocuri. o nimic toata pe langa un PC care sa ruleze FIFA 17 pe High..eu te sfatuiesc sa lasi PC-ul asta pentru un LoL, un Dota. ti le duce fara probleme. mult noroc bro
Hey eu vreau numai un core 2 duo pentru un prototype 2 nu assasin's creed unity nu jocuri din alea hai sa fim seriosi cat de prost ma crezi assasin's creed revelation care necesita de exemplu numai core 2 duo 1.80 ghz minim stii? cu pentium 4 nu pot juca, a da si assasins creedurile 2 3 si 4 le cer aproape numa un core 2 duo la minim si nu am asa buget de 1000 lei , no vreau sa cumpar numai core 2 duo ca sa pot juca si alte jocuri o gramada gen prototype 2 warframe o gramada cer core 2 duo care i dual core eu cu p4 3.60 ghz single core nu pot rula jocurile numa cu un lag imens core 2 duo o sa imi sporeasca performanta cel putin de 2 3 ori sigur numa ca trebuie sa gasesc un core 2 duo cu socket 775 lga, shocketul care imi scrie ca i la pc u meu la pentiumu 4 -le meu no incearca sa analizezi mai bine intrebarea mea nu is milioanar vreau un core 2 duo la 50 lei nu i3 si din alea :p un core 2 duo ar fi numai bun asa pe la vreo 2.30 ghz sau 2.50 crezi ca banii cresc in copaci lol.
Apropo nu vreau jocuri pe consola gen ac unity si far cry primal tu razi de mine crezi ca am eu asa bani vreau un far cry 3 gen ac revelation prototype warframe aproape toate jocurile o gramada cer core 2 duo aproape toate sub 2.30 ghz
Nu costa mult mult..Consola e undeva pe la 1000 lei si jocurile le poti lua si SH..mai bine. pana la urma o sa te plictisesti de Far Cry 3. si ce mai vrei tu, o sa simti nevoie sa joci ceva de cere i3, i5, de asta iti recomand o consola, e o investitie buna pentru viitor...
Ok am inteles ce vrei tu si cea mai buna solutie e sa cauti un procesor pe site-uri care vand SecondHand, le gasesti la un pret foarte bun. am incercat sa iti dau un sfat sper sa rezolvi
Si ar mai fii o solutie. sa mergi la un expert in adevaratul sens al cuvantului, o sa iti recomand un service..acolo baietii iti zic tot, tot. si cred ca mai mult de 20 lei nu platesti, iti iei frumos procesorul, sau ce mai ai nevoie de pe un site de vinde SecondHand si le duci lor sa il monteze.
Hai ca nu mai ai mult pan la funda :p daca i-ai putea intrebare daca e posibil sa schimbi procesoru(pentium 4 ht 660 care are 3.60 ghz single core) de la pc -u meu care i HP xw4300 cu un core 2 duo (dual core)restul cred ca stiu ei sau da-mi ceva numar sau zi-mi mai multe detalii unde... stii tu hai ca chiar vreau sa vad cum o rezolv si pe asta deci bine te ascult si incearca sa imi dai un raspuns mai complex.) Pana aici i totu ok te aud bro.
(i-ai putea intreba*)Nu imi permit eu 1000 lei consola chiar daca pare putin i o investiie buna pentru. viitor da numai ca cred ca banii aia mi strang eu haha. nu lucrez si sigur nu mi-ar da parintii atatia bani nici in vise nici 1 mil sau 2 milioane de aia ti-am zis de core 2 duo pentru ca nu costa deloc mult sub 50 lei second hand nu ma intere imi strang eu bani si mil cumpar macar stiu ca am un procesor cel putin de 2 ori mai bun si sa stii mult peste 2 ori de ex fps urile de la LoL eu sa zic cu pentium 4 am cam average fps 40 cu un core 2 duo te asigur ca o sa imi mearga si cu 120 :) depinde de frecventa as vrea macar unu de 2.7-2.8 si am vazut extrem de ieftine si la 30-40 lei :D si am si garantie la ele, am gasit pe net core 2 quand nah prea scump peste 100 lei eu ma multumesc cu atata cat imi permite bugetu mah :) macar o sa pot rula o mare parte din jocuri am vazut o gramada de diferente intre p4 si core 2 duo i enorma diferenta daca vrei iti dau sa vezi dif la un joc 2 nuclee pot analiza procesele de pe pc si se inpart ca sa iti poata rula bine pc-u un pentium 4 care e cu un singur procesor nu poate sa duca atatea procesoare mai ales daca i un joc din 2010 in sus cu o graf mai buna care cere multithreading sa iti mai zic ceva de ex la task manager is mai multe procese explorer.exe dllshot.exe de la nVIDIA.exe... si de aia daca de ex ma joc un joc assasin's creed revelation merge prost pentru ca pentium 4 i single core si sa stii ca nu poate suporta atatea procese descise eu mi le inchid ca sa pot juca cum trebuie core 2 duo i rapunsu man are 2 nuclee plus ca, cu pentium4 de ex ac revelation mi-a rulat pot sa zic da cu un lag cam gretos de mare si plus dupa ce l-am dezinstalat l-am inchis urmatoarea zi o trebuit sa il duc sa reinstaleze windosu ca da am jucat un joc care cerea core 2 duo si da 1.80 ghz chiar daca am 3.60 ghz single nu are importanta daca i un core 2 duo de 1.80 ghz nu inseamna ca i echivalentu la pentium 4 adica 3.60 ghz adica are 2 nuclee 1.80 ghz core 2 duo nu inseamna ca 1.80 x2 nuclee=3.60 ghz da ma rog o intreaga poveste :) in principal am vazut diferenta i de la cer la pamant de asta merita upgradeu asta si imi permit si banii apropo eu iau jocurile cracuite de pe net nu dau eu bani na na :) bine recunosc ca ma cam risc ca au virusi da imi asum riscu mai ales ca nu am ce ma juca si core 2 duo-u i solutia si un core 2 quand ar fi bun da nah banii costa peste 100 lei :/, putini si clar nu imi iau un procesor care costa de ex i7 costa aproape 800 lei cu banii aia imi iau un pc second hand cu core 2 quand 3 ghz 4 gb ram 500 gb hdd si o placa video nVIDIA gforce de 1 gb :) pricepi bro nu am bani pentru. consola si nu imi strang bani pentru. jocuri traiasca core 2 duo:P nu ma costa mai nimic si am gasit pe net preturi aproape la fel cu core 2 duo de ex core 2 duo 30 lei second cu p4 tot cam atat no deci pricepi ce vreau sa zic ma fac scriitor lol :) pot scrie o carte intreaga lol :P da no cate explicatii ti-am dat lol hai ca iti arat si diferenta mai rupeti din timp si mai arunca un ochi peste cat de bun i un core 2 duo fata de un pentium 4 care i un jeg scuza-ma chiar si cu 3.60 ghz i un gunoi scuze pentru limbaju meu:D uite aci niste linkuri delecteaza-te>>>: ( pur si simplu pentium 4 -le merge mult mai sacadat si are o calitate mult mai slaba din cauza asta de 2 lei iar core 2 duo i fix opusu plus ca are fps-urile de 2 chiar de 2 si sau 3 chiar de 4, 5, 6 ori mai bune asta depinde de joc da diferenta i imposibil de neobservat)
https://www.youtube.com/watch?v=cbx3OCypj8U
https://www.youtube.com/watch?v=MlUvvzY7nwA
Frate mi-ai scris adevărate romane , sunt destule service-uri in orice oraș..scrii numele orașului si service PC doar.și îți da o grămadă.
Mooor nu stiu dc pot scrie atata lol oricum ne-am amuzat amandoi impreuna hai ca iti dau funda ca ai avut rabdare cu mine no hai funda cat caru xD ce pot sa zic imi plac calculatoarele si ce e in ele sunt pasionat de performanta... chestii da ma rog nu iti mai scriu alt roman hai ia funda si fuji ba cane .
Am o intrebare ce i imaginea ta ce inseamna ceva trupa? ce
CTC, Doc, Deliric si cine mai erau..am pus-o demult, nu mai o schimb
anonim_4396 întreabă: