Ca sa faci efecte de o asemenea amploare, ai nevoie de o placa grafica bunicica. Daca ai o placa grafica de 1 GB macar, sa zicem, ai si un procesor pe masura. Conditiile astea fiind indeplinite, ai nevoie de Windows vista sau chiar seven. Avand sistemul de operare optim, instalezi Adobe after effects sau Maya sau Cinema 4D. Apoi cauti tutoriale pe net despre cum sa realizezi acele efecte.Te avertizez ca nu e deloc usor.(sunt programele folosite si de cei care fac filme la Hollywood). Probabil exista si alte programe, mai putin cunoscute care sa ruleze pe un windows vechi de 9-10 ani dar nu cred ca mai are cineva kit-ul la acele softuri. De exemplu: exista Adobe after effects si in 2000 Dar era versiunea 5 probabil, acum a trecut de la 5, la 6, 7, cs2...CS6, intelegi? Nu mai gasesti nicaieri versiunea AfterEffects CS2 ..Defapt spor la cautat
Inainte de toate te sfatuiesc sa instalezi Windows 7! Uite si un articol care sa te ajute sa stabilesti care e versiunea potrivita pentru tine! Succes!
http://laptopnews.ro/......l-meu.html
Merge si windows 10 sau xp?
E recomandat windows 7!
Faci o confuzie intre Office si Windows?
Multumesc! am facut rost de windows 7, dar daca nu te superi ai putea sa-mi dai link-ul de download si instructiunile (ce sa fac pas cu pas ) nu prea ma descurc, nu am mai downloadat de vreo 7 luni ceva )
MULTUMESC!
Cu placere! Link-ul de download pentru ce?
MULTUMESC, link-ul Adobe after effects si instructiunile (nu am mai downloadat de ceva timp, si am cam rugini )
MULTUMESC MULT, link-ul pentru Adobe after effects cel mai sigur ( nu am mai downladat de ceva timp, si am cam rugint )
Pentru editare video/foto e nevoie de procesor puternic(minim i5...un i7 e the best - ivy bridge) si se recomanda sa ai placa video quadro de la Nvidia; Daca insa te mai si joci merge si o placa normala dar sa fie tot de la nVIDIA pentru a beneficia de nucleele cuda!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O sa-mi schimb windowsul si dupa o sa-mi fac modificarile necesare.