Eu una prefer Apple, spun si de ce. Telefoanele de la Apple rezista mai mult ca samsungurile, adica, chiar si dupa o perioada mai lunga de timp nu se blocheaza, in schimb samsungurile da, asta e problema lor. De exemplu, am o prietena care acum 2 luni si-a luat un Samsung a5 2016 si deja I se blocheaza si memoria ii face fiţe, desi are si card de memorie pe el. Eu prefer Apple. asta e parerea mea, no offense
Samsung e cu mult mai bun ca Apple atat la calitate cat si cand vine vorba software. Android-ul e mai stabil si mai rapid iar pretul telefoanelor de la Apple si Samsung sunt destul de apropiate ( ma refer la pretul noului Iphone 7 plus si S8 plus).Dar cand vine vorba de banii pe care ii arunci pe repararea Iphone-ului si pe bateria destul de proasta pe care o are... Dar na' depinde pentru ce vrei sa il folosesti.
Pentru claritate as alege Apple; dar urasc sistemul lor de operare -nu-mi place deloc.
Samsung e mai bun si mai ieftin. Daca ai bani de nai csf cu ei poti sa-ti iei Apple dar chiar si asa eu cred ca Samsung este mai bun. Apple are doar un aspect mai futurist.
Prerea mea este ca samsungul este mai bun datorida faptului ca are Android. Ios-ul nu iti permite asa de multe lucruri cum iti permite androidul. spre exemplu daca ai funcria adb debugging activata iti poti folosi telefonul chiar daca i s-a spart ecranul cu ajutoru aplicatiei vysor. sau cu Android pot customiza mai mult telefonul.
acum decizia iti apartine, dar ia in considerare si arugmetele mele.
JockerStoica întreabă:
YzuD întreabă: