Cu un router nu o să ai tu ce face.Internet la munte nu o să ai tu dacă nici măcar pe mobil nu ai semnal acolo, deoarece și de iai abonament pe Vodafone(de exemplu), dacă Vodafone-u nu are acoperire în vârf de munte(de exemplu) atunci nici netu nu o să funcționeze.Netu de la voda e nelimitat după consumarea traficului de 1 Gb, dar viteza va scădea la 128 kb/sec.Succes
Am acoperire ca eu stau la Lepsa numai ca vreau sa stiu daca cu 1 gb e nelimitat si daca pot descarca filme sau sa ma joc jocuri online? ( si ce routere 3g chiar si sh merg cu cartela cu prepay cu numar )
Orice router 3G cum este de exemplu așa ceva:
http://www.tp-link.ro/products/details/?model=TL-MR3040
Așa ceva ar trebui să fie compatibil cu stik-ul USB.
Cu jocurile on line, având în vedere că nu o să ai viteză mai mare de 15 mb/sec(și asta unde este 3G) și trafic la viteza asta până expiră cei 1 gb de trafic e mai dificil, că se știe că aplicațiile multimedia, streaming-ul și gaming-ul consumă bandă de internet destul de multă, iar cum tu ai trafic limitat de un gb la viteză mai mare, urmând ca viteza să fie redusă la 128 kb/sec după consumarea traficului inclus „gratuit"(real îl plătești prin cartelă sau abonament).
Cu prepay-ul nu știu cum e dar cu abonament da că și eu am fost abonat voda la date și aveam 1 gb trafic inclus, și mă costa 9€/lună.