| joda14 a întrebat:

As avea o intrebare ce facultate se face casa ajungi IT-ist (information technology) unde este facultatea si care este (cum se numeste)

Răspuns Câştigător
| alexutzadob a răspuns:

Buna! poti face atat la facultatile de mate-info(sau doar info) din tara dar si politehnica. insa la noi in tara nu prea se face cine stie ce programare. eu sunt anul 3 la politehnica si am colegi care fac programare si se plang ca nu e ceea ce se asteptau. daca vrei sfatul meu, aplica pentru o bursa in strainatate. Exista o fundatie, study abroad advising center care ofera burse in Anglia si poti aplica pana pe 20 septembrie. daca vrei mai multe detalii le poti da un mail la contact@education-abroad.ro. iti urez multa bafta si ai grija ce alegi!

| joda14 explică (pentru alexutzadob):

Inca ceva tu esti la Buget (bursa) in Romania si ce bursa ai adica cati bani s eprimesc si cu ce medie se intra la noi la buget (bursa) multumesc

| joda14 explică (pentru alexutzadob):

Salut sunt tot eu ce bursa primesti la facultatea din Romania si ce bursa primesti la facultatea din Anglia

3 răspunsuri:
| XAnonimaXAnonima a răspuns:

Facultatea de matematica si infomatica gasesti in Bucuresti, Timisoara, Craiova, cluj