| DuDstyrne a întrebat:

As dori daca m-ati putea ajuta sa imi pun driverele compatibile pc-ului pentru a putea juca bine jocurile ma refer la samp am niste probleme se misca cam greu putin de la lag poate pentru ca, creste pingul.Configuratia pc-ului este:Fujitsu Siemens v5505, video 356 mb, 3 gb ram, windows 7 32 bit. Daca m-ati putea ajuta ar fi extraordinar pentru ca, caut de foarte mult timp drivere la wind 7 si nu gasesc..as dori la video sa mearga sa se vada pe tot ecranul jocurile.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Pai lag-ul il ai de la internet. daca internetul tau nu suporta cantitatea de date transferata apare lag-ul.
de asemenea depinde si de distanta fata de server. Da detalii mai amanuntite. adica: tipul procesorului si Ghz, modelul placii video.

Eu am cautat modelul de care imi zici tu si imi arata ca e laptop. daca e laptopul de care zici pricesorul e un dualcore de 1.6 Ghz. nu poti sa ai cinestie ce performante cu el. Laptopul asta nu a fost conceput pentru jocuri.

Incearca sa scazi setarile jocurilor

2 răspunsuri:
| TPUajutor a răspuns:

Descarca drivers pack solutions http://drp.su/ si pune-l pe daemon tools si instaleazale.Acest program are auto detector si gaseste drivere lipsa si cele ce trebu actualizate.Totul la un pachet

| FocuS2 a răspuns:

Poi procesorul este de vina trebuie 2, 2ghz+.Si placa video marita putin