Totusi, 650w? E mult, la sistemul pe acre tu il ai 450 e arhisuficient.
Adica, procesorul tau are un consum de 95w, hai sa spunem 100w, hdd-ul 10-12w, de memorie ram nici nu mai spun. Crezi ca placa ta video acel gtx 770 are un consum de 500w? sa fim seriosi.
Am gasit ceva super pentru nevoile tale:
http://www.cel.ro/c/M3FQN1ouRV5w
Daca vrei ceva mai special uite asta:
http://www.cel.ro/c/M3FQN1ouPlZX
Decat sa iau surse de 450w mai bine iau una cu 100 de lei de 650w.
Citeste si tu pe net ..si pune mana si ia seasonicul.
http://m.emag.ro/......DR1YK2BBM/
Este 250 lei ...la banii astia nu are rival.
Si Corsairu e cu 15 lei mai mult si e 650w... Daca mi-ar tine sursa mea acel sistem si ar avea si alimentarile separatr optionale adica 1x6 ar fi perfect.
Tu te uiti doar la w... uita-te si la eficienta.
85 in cazul Corsair.In cazul sursei tale as avea nevoie de 2 cabluri Pci E altfel nu vad cum as alimenta placa video
?
Are toti conectorii de care ai nevoie.
1 x 20 + 4 Pin
1 x 8/4 Pin
2 x pci
6 x sata
4 x molex
1 x fdd
De ce spui asta?
Recomand asta http://m.emag.ro/......DD1DS3BBM/
e mult mai buna si e tot 650w
e 80+
De fapt e 88% eficienta
Totusi pretul nu prea difera si e si Njoy cea de sus find Corsair.
In orice caz, sursa recomandata de tine tine sistemul descris mai sus stabil?
Da normal tine si placi video care consuma mai mult, practic tie nu iti trebuia 650w, iti trebuia 550-600w si tin sa cred ca ar merge si 500w, dar asta de 650w e ok, in nici un caz nu e prea putin
Am cautat si placa ta video cere minim 600w, deci 650 e ideala
Alea sunt niste valori inutile crede-ma! Daca mi-a tinut cu o sursa noname de 650w timp de 3 luni de cand am pc-u primit de la o cunostiinta, plus cat i-a functionat lui.Deci sa merg pe cea recomandata de tine? Nu de alta dar ma gandesc pe viitor la un upgrade la fx 8300 si o placa de baza asrock cu 8gb ddr3!
Tu glumesti nu-i asa cu sursa aia njoy? este o gluma! din toate punctele de vedere.
Si totusi acea sursa Corsair despre care intrebam eu, tine stabil sistemul meu?
Eu ti-am zis ce sa iei. Daca tu vrei neaparat corsair.E ok si corsair-ul. Sistemul tau nu consuma mai mult de 300 w. Deci e ok
De ce este o gluma, eu am si e buna
Da il tine este buna sursa aleasa de tine, eu doar ti-am dat o alta sursa, ai si transportul gratuit daca iei de pe eMAG
Pentru ca njoy nu este o firma pe mana careia sa-ti lasi componentele.
Ce ai breh cu Njoy? Nu sunt ei in aceeasi liga cu Seasonic sau Enermax, dar la cit dai pe ele, sunt decente. Chiar au produse bune low-end.
Ah pentru low end e ok...dar la aceeasi bani nu as lua njoy sincer
FX 8300? Mai sunt cateva saptamani pana vor aparea noile procesoare AMD ZEN si tu te gandesti la dinozauru ala vechi de 5 ani?
Daca si fx 8300 e vechi de 6 ani...Tu crezi ca toti au bani pentru noile Zen? Asa daca nu bani erau problema luam un i5 4600k, nu ma complicam cu amd...
Ramine de vazut ce electronica are njoy-ul ala in el. BIne, in banii aia gasesti cred si ceva Seasonic sau macar un Sirtec.
Lasa breh prostiile ca nu ai bani, ia si munceste si mai pune deoparte. Zen-uri abia prin aprilie-mai incolo. Eu am vreo 5000 RON cel putin de bagat in procesor-pb-ram, poate si video eventual, deci nu ar fi problema sa imi iau un Kaby Lake i7, dar uite ca astept Ryzenu'. Fiindca de-asta.
Exact asta i-am recomandat si eu.un seasonic pe care l-am avut si care este o sursa de nota 10. Insa el se uita la numarul de w ..si atat.
Un seasonic de 520 w este 250 de ron (87+ eficienta).Eu cred ca este un pret ok.
Vor avea PRETURI SIMILARE, doar performanta mai mare in acelasi pret.
La pretul ala e super. De cand mi-am luat fanlessu' de 460 m-am imbolnavit de Seasonic si i-am luat si nevestei fix aia de 520. Extrem de silentioasa, stabila, unde mai pui ca la cateva faze la mine intra UPS-ul si la ea nu se intampla nimic, neavind UPS si fiind conectata direct la retea.
Cred ca am avut-o timp de 2 ani ( daca nu chiar mai mult ) si nu am avut nicio problema cu ea. Chiar este o sursa reusita. Multa lume nu prea da importanta sursei ..insa.e o mare greseala.