| cripsontyphoon a întrebat:

as dori sa imi cumpar ori un xbox ori o tableta, insa nu stiu dintre care sa aleg. Xboxul l-as folosii mai rar, deoarece suntem in perioada scolii si nu prea am timp. Tableta nu stiu daca mi-ar fi utila, deoarece am un Samsung galaxy s3 si are ecranul destul de mare. Deci care din cele doua merita mai mult?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai laptop si smartphone nu ai nevoie de tableta. Ia ti xbox

| cristimihailov a răspuns:

Daca te gandesti la viitor, ia tableta.
Cu aia cel putin nu vei pierde timpul jucandu-te ci vei putea sa citesti ceva sau eventual sa fii un chat animalhappy

| LTAA a răspuns:

Xbox.

| firstboy a răspuns:

Tableta d.p.m.d.v

| firstboy a răspuns (pentru firstboy):

Apropo tabletele utok, dai pe Google www.utok.ro si bune la pret si la calitate sau cauti la domo :)

| mariusmorariu a răspuns:

Gandeste-te si ce varsta ai ca vine un moment cand nu iti mai arde de jocuri... iti arde mai mult de femei de plecari din oras de club numai de jocuri nu iti mai arde. Vezi sa nu te pripesti cu xboxul, daca ai 11 ani merita. Chefu de joc pe xbox iti revine iarasi dupa 24-25 ani. Tableta nu are rost daca ai s3. Poti incerca un laptop poate te ajuta mai mult asta daca nu ai deja unu http://bit.ly/1fX9m9M

| SnupyDan a răspuns:

Daca spui ca ai s3 parerea mea este ca o tableta nu te-ar prea ajuta doar daca vrei sa citesti o carte online sau alceva..deci mai bine sa iti iei un x-box iti spun ca merita atunci cand vin prieteni si va jucati vreun joc de achipa si va distrati decat sa va uitati unu la altu cum sa joaca numa 1 pe tableta...alege xboxul! nu vei regreta

| RafyStea a răspuns:

Eu zic ca mai bine ti-ai lua xbox pentru ca ai deja S3 si nu te-ar mai ajuta cu nimic tableta... funda?winking