| Panturu_Georgeta_1979 a întrebat:

as dori sa pun o intrebare pentru toti plaiery de aici : Cum fac iteme pwm pe ninja sau war pliz am newoie de un farmer pe metinu meu si nu ma corectati am tastatura praf deci mersi pentru raspunsuri corecte add skype : Robertpanturu poza cu pain sau alyn roby id. multumesc

Răspuns Câştigător
| Ottakringer a răspuns:

In primul rand. ninja pentru farm? E cea mai proasta idee pe care am auzit'o.
War mental sau sura arme. Cele mai bune caractere pentru farm. Ai nevoie de iteme cu 20% drop yang, 2k pv si sageti. Iti recomand DGA si maxim lvl 62-63 in v2. Dga cu piatra pitularii ( sageti ) 2k pv 50 atac si 15 sageti. La fel si colierul cu drop yang. Iti recomand un fms pgm 45 + macar. Acum depinde ce metin joci. happy Bafta.

| Panturu_Georgeta_1979 explică (pentru Ottakringer):

Ms dar eu joc ro lv 31 fara fms si vr sa ma fac farmer ca am item creator da nu-i prea bun si daca stii unu curat fara keyloger sau virusi da-mi ad skype : Robertpanturu sau alyn.roby daca e sa ma ajuti sau daca allti ma ajuta le multumesc

| Ottakringer a răspuns (pentru Panturu_Georgeta_1979):

Iti recomand sa faci lvl 35 ca sa ai armat, iti cumperi un fms si farmezi la metinele de lvl 35 din map 2, ai sanse la drop frumos. Sau faci lvl 45 si mergi la metinele de la BO sau Sohan.

2 răspunsuri: