Linux este un sistem de operare in care mai tot ce vrei sa faci pe el trebuiesc facute manual, de catre tine. Asa ca mai intai intra pe site-urile producatorilor ( placa de baza, placa video ) si descarca-ti driverii, ca mai apoi sa-i instalezi pe linux.
E foarte greu sa instalezi ceva pe linux. Nu descarca automat nimic.Trebuie sa cauti tu orice, sa descarci apoi sa scrii ceva in terminal, e foarte dificil pentru a instala cdeva.Mai intai zic sa instalezi linuxul acela in partitia D sa ruleze si windows-ul in C. Daca te saturi de linux si nu te acomodezi cu el, il dezinstalezi si gata.Linuxul nu e pentru jocuri, doar de browser, pe facebook, internet google si...cam atat.Jocuri cu baloane si cam atat.
Stiu asta, dar eu sunt in primul an la automatica si lucram in linux, daca ma poti ajuta sa imi gasesc drivere pentru placa mea de baza, ti-as fi recunoscator!
Ai laptop sau pc? Acum ruleaza linuxul? Sau ce windows? e original macar sa incercam pe miscrosoft sa cautam drivere?
Trebuie sa ai linul instalat pentru a putea descarca driverele din browserul de acolo.Sa se descarce in linux si apoi sa instalezi. Intelegi.
Momentan nu am linux instalat, dar il pot instala chiar maine la prima ora, acum rules windows 7! Eu am pc, placa de baza Asus p5qpl am