| Clau94 a întrebat:

as dori sa stiu si eu daca laptopul meu este de ultima generatie uite va spun si configuratiile la el Processorul Este Un AMD ATHLON X2 M320 si frecventa lui la CPU este de 2.10 GHz Ramul este de 2048 adica 2gb da la my computer imi arata ca e instalat 1.74 GB si in EVEREST Ultimate Home Edition tot asa imi arata 1.74 gb da pe ram scrie ca are 2gb nu 1.74 gb asa placa video este un ATI RADEON HD 4200 HDD este de 250 gb in Windows xp sp 3 am trei partiti C are La total Size 19.5 gb D are la Total Size 95.7 gb E are la Total Size tot 95.7 gb asa si processorul AMD ATHLON X2 M320 are 2 processoare asa scrie la CPU-Z 2 Cores adica 2 nuclee are si as dori sa stiu daca este de ultima generatie Dau Fundita daca imi zicetii plss daca este de ultima generatie acest laptop care al am eu ca de la multi mi-au spus ca este de ultima generatie da nu cred asa ca astept un raspuns de la voi si dau fundita daca ma ajutati plssss happy

Răspuns Câştigător
| Ionait a răspuns:

Nu.

3 răspunsuri:
| ionutVUVUZELA a răspuns:

Nu e din nici-o ultima generatia tata. daca te uiti la astea de ultima generatie cum zici tu au cel mai putin 4 gb si cel mai mult vazui si cu 34 la laptopuri Alienware

| CrazyGirl16 a răspuns:

Dupa cate ai zis ca are pe el sigur nu e de ultima generatie :)):)) nu e cine stie ce laptop e bun doar sa stai pe net sau sa il folosesti pentru dosare si eventual sa ai un joc micut pe el :)) uite aici un laptop mai de ultima generatie =)) http://computers.toptenreviews.com/......eview.html

| sltlp a răspuns:

Nici macar pe aproape