| L1993 a întrebat:

As dori si eu sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu calculatorul meu.
In timp ce ma uitam la un film s-a restartat dintr-o data, cand s-a incarcat complet si a intrat inapoi si-a mai dat un restart acum cand se incarca windowsul se restarteaza mereu. Cand bag cd cu windows daca nu pun sa booteze prima oara cd-romul nu mai ia cd-ul si am windows 7 si daca bag xp dupa ce se incarca la inceput si dau enter imi apare: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Si cand am vrut sa bag windows 7 nu imi apareau partitiile cand trebuie sa le formatezi.
Un mic ajutor va rog. multumesc

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Nu-ti mai detecteaza hardul sau il detecteaza cand vrea.
Poti sa-l stergi de praf si sa-ncerci sa schimbi cablul dintre hdd si placa de baza. Poate fi ori de la hdd, ori de la cablu, ori de la placa de baza. Incearca si cu alt hard, vezi ce/cum il detecteaza.Vezi daca ti-l detecteaza in bios hardul.

| L1993 explică (pentru CM7YRE):

Am bagat hardul meu intr-o alta unitate si aceiasi problema.

| CM7YRE a răspuns (pentru L1993):

Inseamna ca ai o problema cu hardul, maxim poate fi mufa sata dar n-as prea crede, daca in alta unitate, alt hard mergea. Trebuie inlocuit sau poti incerca, daca ti-l detecteaza vreodata sa il scanezi de bad-uri. Daca vrei un model anume de hard sau o configuratie, lasa mesaj ce buget ai sau intra direct aici:
http://intimp.ro/forum/viewforum.php?f=10