Cele mai bune programe trebui cumparate.
dar le gasesti crack-uite si cu serial key,
numai ai grija sa nu iei virusi.
insa sunt cateva gratuite.
-Wise Data Recovery
-Recuva
-EaseUS Data Recovery Wizard Free (l-am folosit si eu, si a mers perfect. am recuperat chiar si video)
Multumesc! Am reusit pana la urma cu Recuva.
Sunt o gramada de programe de recuperare fisiere sterse, DAR
Un fisier se poate recupera DOAR daca in locul fizic unde a fost scris fisierul NU s-a scris un fisier mai nou!
Cam tot ce mi s-a recomandat, dau scanare si cand e sa le salvez in calculator, imi cere sa cumpar programul. Oricum duc cardul in oras sa mi-l rezolve. Au fost doar sterse, nu s-a dat vreo formatare, caci aveam de aseara pozele desi nu tot din ceea ce facuse tatal meu.
Recuva e gratuit, nu iti cere "sa cumperi programul".
Si e printre cele mai bune.
Cum a zis Bula, daca in locul respectiv a fost copiat altceva, adio, scad mult sansele de a mai recupera fisiere fara erori. (asta nu presupune neaparat o formatare).
Alt program foarte bun e
EaseUS Data Recovery
https://www.easeus.com/......covery.htm
Ambele testate de mine, am reusit sa recuperez cu el poze sterse de pe 2 HDD-uri.
EaseUS functioneaza 100% si cu carduri microSD.
Descarca si foloseste Recuva.
Este gratuit si iti gaseste tot ce e utilizabil, inclusiv de pe stick-uri sau card-uri.
https://www.ccleaner.com/recuva/download/portable
Descarca de aici pachetul (arhiva) ZIP, despacheteaza continutul intr-un folder nou, pe care-l poti copia chiar si pe un stick USB, cu numele "Recuva portabil".
Cauti si deschizi fisierul "recuva.exe", dupa care scanezi cartela de memorie conectata anterior la calculator.
Eu am incercat ca experiment sa vad daca chiar functioneaza cu adevarat, deci suprinzator recuva ma suprins pentru ca e free, mi-a recuperat chesti de pe un hard formatat dar si EaseUS Data Recovery, am dat pe scanare slow, am ceva programe in pc Miha
USB.Flash.Drive.Data.Recovery.v7.0.Win
Https://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=182
uite aici.
sper sa fie de folos
UnchiulRamiz întreabă: