Ti-as recomanda un galaxy s1-s2-s3. depinde de buget. iphone-urile sunt telefoane de fite.
Nu se merita, sunt telefoane cu android de 2x mai bune ca iphone4 si muuuult mai ieftine, spre exemplu galaxy S II
IPhone l-ai scapat odata in pamint, si sa zis cu el. Cu androidu, dupa a 6-7 oara. Eu am testat Cumparati mai bine ceva ieftin, sau chiar telefoane cu android de la ZTE. Sunt chineji si daca ar zice lumea ca chinezii fac numai ***, nu-i asculta. Eu am un telefon de la ei. ZTE Blade aka Orange San Francisco. 200-400 de lei. In schimb il folosesc de 2 ani, si pentru jocuri, si video, si muzica, si lucru.
Cei care ti-au raspuns pana acum au dreptate. Daca ne raportam la performanta... un iphone 4 este mai slab ca multe telefoane care sunt chiar mult mai ieftine decat el.
De exemplu, un galaxy s2 este mai bun ca un iphone 4 si costa in jur de 1300 lei... Un galaxy S3. care este mai bun decat galaxy s2. si implicit mai bun si decat un iphone 4 costa in jur de 1800 lei.
In concluzie, recomandarea mea pentru tine ar fi acest Samsung: http://bit.ly/W3Cfbh si te sfatuiesc sa te uiti si peste parerile celor care l-au cumparat deja si au facut mai jos o descriere.