Ideea contează cel mai mult. Dacă e bună merge, dacă nu... consumi resurse degeaba.
Nu am idei. Cele pe care le am le aplic. :P
Totuși, câteva sugestii:
- alege un domeniu cu concurență slabă, dar totuși de interes :: nu te pune să faci site-uri cu anunțuri publicitare: sunt destule... nu prea ai șanse... În schimb, s-ar putea să reușești cu un site dedicat pasionaților de origami. Ai putea face: Comunitatea Origamiștilor Români (s-ar putea să nu existe încă)
- nu căuta succesul imediat, ci încearcă ceva mai greu: să faci un site util, nu care să facă oamenii să-și piardă timpul :: chiar dacă e mai greu de monetizat, altă satisfacție vei avea la final. Asta zic eu că am reușit cu www.desenez.net (Dacă vrei ți-l vând... :P)
- alege un domeniu cât mai ușor de reținut. Nu te zgârci să iei unul.ro dacă e pentru români. De la rotld.ro dai vreo 200 de lei, dar e al tău cam pentru totdeauna.
- alege un domeniu în care te pricepi sau cel puțin unul pe care vrei să-l aprofundezi :: o să câștigi cel puțin dezvoltarea personală și o să lucrezi cu interes
- fii original, adu ceva nou :: fiecare om e unic, deci n-ai scuze: trebuie să afli pentru ce ești bun în Univers - și ai timp limitat să aplici. :)
- fă un site de care să nu-ți fie rușine niciodată și în fața nimănui
- dezvoltă-l în așa fel încât să nu fii singura persoană care adaugă conținut :: în cazul meu - sigur n-aș fi avut succes cu un site în care să fie numai desene de-ale mele. Alta e treaba când sunt 2000 de conturi de desenatori să zicem. Când lucrează mai mulți (ideal: fără să-i plătești) vei avea conținut proaspăt
Succes! :)
P.S. On-topic:
- ar fi tare un site în care orice român să se poată să se înscrie și să spună: Pentru 15 lei / oră sunt dispus să... (fiecare ce vrea: zugrăvit, desenat, cântat, bucătărit etc.) S-ar putea numi: 15leipeora.ro :: Sau: Pentru 25 de lei aș fi dispus să tund iarba... spăl 20 de pantofi etc. S-ar putea numi: 25lei.ro :: Adică un fel de oferte de muncă pentru proiecte mici. :) Ar fi vizitat de cei care n-au de lucru, dar sunt dornici și de cei care caută forță de muncă. Nu e prea complicat dacă ai cunoștințe de programare. :)
Ms mult
Ai funda
Cu plăcere. Mulțumesc mult pentru fundă.
Să mă anunți când ai proiectul făcut... sau în lucru. Sunt interesat cum merge.
Daca vrei cea mai simpla varianta, ti-l poti crea cu ajutorul www.ucoz.ro.
Succes!
Este mai bun sa-ti faci un sait blog sau ceva de genul si sa faci bani cu google adsens poti sa-ti faci o afacere uite daca vrei te ajut eu sa-ti faci o afacere online si sa-ti fac publica afacerea pe net si pe unde pot te costa 2 euro pe tel si te ajut iti fac sait sau blog si cu ce domeniu vrei tu daca te hotarasti id mess anonim4you44 te astept sa te ajut cu placere.
extazyboy întreabă: