| Gabryel133 a întrebat:

as vrea sa imi cumpar un PC nou sau la mana a doua nu conteaza dar as vrea sa ma sfatuiti dupa ce ar trebui sa ma uit la ce componente
Caut un PC la un pret bun sa ruleze majoritatea jocurilor de pana acum macar cu 50 fps
Pe scurt, as vrea un PC de gaming la un pret rezonabil avand in vedere ca pana in momentul de fata am doar 600 lei happy

3 răspunsuri:
| Baldovin_Antonio_1999 a răspuns:

In cazul in caremai ai un pc mai vechiut care are sursa, hard si eventual cutie placa video si sonor iti recomand sa cumperi de pe OLX un kit format dintr-o placa de baza si un I5, ATENTIE pe socket 1156(le gasesti pe la 500 de lei) si cu ce iti mai ramane cumperi rami pe ddr3...altfel nu imi imaginez cum ai putea sa faci astalaughing
Funda?

| Gaby57 a răspuns:

Pentru jocuri trebuie sa te uiti la placa video, sa nu fie Intel HD si sa nu fie ddr3, degeaba are 2gb daca e ddr3. Mai trebuie un procesor bun, de preferat un Intel core i5 si din moment ce aproape fiecare procesor are slotu lui, trebuie sa iti schimbi si placa de baza, sa ai grija se se potriveasca slotu procesorului cu cel al placii de baza.

| Jipa95 a răspuns:

La cati bani ai tu si ce asteptari ai de la acel pc, ar cam trebui sa mai pui deoparte inca 15-2000 lei pentru un asemenea pc!