| Ooooooooooooooo901234 a întrebat:

Aş vrea sa îmi cumpăr un telefon mobil, la un preț până în 800 - 900 de lei, dar nu sunt sigura care sunt mai bune. Aş dori sa îl comand de pe internet, dar mă tem sa nu o dau în bara pentru ca poate sa nu fie ca în imagini sau sa nu îmi placa cum funcționează.
Îmi puteți da niște idei?

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Xiaomi Redmi Note 9

Varianta cu doar 3Gb ram se încadrează în buget, pe PcGarage e 800.
Varianta cu 4GB e 960 RON.

Poti cumpăra de pe PcGarage, EMag, sau Altex.
Toate 3 stau bine cu returul și garanția.

Daca dorești ceva cu 4GB ram, sa îl poți folosi mai intens, și nu te interesează prea tare camera foto, care oricum nu e de top la niciunul, dar ambele fac poze decente ziua, recomand sa iei doar Redmi 9, varianta cu 4GB ram.
(nu Note, și nici Redmi 9c, 9s, etc). Nu trece de 700, și-a luat o cunoștință de curând, și e mulțumită.

Eu vreau sa-mi iau tot Xiaomi in curând, dar e irelevant, pentru ca iau un model mai scump, cu alte performante și făcut mai "premium".
Xiaomi sunt "noul Huawei".
Adica le cam iau locul, nu e aceeași companie.

Desigur ca la 700-800 RON nu poți avea pretenții de telefon de 1500, dar per total își merita banii.

| CRISTINAMIA a răspuns:

Poți să îți iei un HUAWEI P30 Lite, în Altex în perioada asta e până în 800lei. Era vreo 780 cred. Eu zic că e un telefon decent.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu este vorba sa arate ca in imagini, sunt o gramada de review-uri pentru mai toate telefoanele pe internet (Youtube mai ales). Ideea este sa te uiti la specificatii si la ce are el si la ce vrei tu sa aiba, ca nu din poze iti dai seama de asta.

https://www.emag.ro/......DHBHGMMBM/

| Frank51 a răspuns:

P40 lite vine cu 6Gb ram 128gb stocare, camere bune, display bun, baterie decenta, personal cred ca e bestbuy pe la 900 de lei. Dacă ți-e frica du-te într-un hypermarket sau eMAG altex, sa verifici fizic telefonul înainte de a-l cumpăra. Eu i-am luat mamei un P40 lite E, cu 4gb ram 64 stocare, se mișcă super, și a fost 500 de lei resigilat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Un telefon cinstit si fara dureri de cap. https://www.pcgarage.ro/......ery-black/

| marinaru777 a răspuns:

HUAWEI P30 Lite nou exclus sh sunt multi tepari asa sunt unii sa prosteasca lumea.