Gold iese prea mult in evidenta...Au dreptate cei care ti-au zis ca-i de cocalari.Plus ca nu-i o culoare la moda.As alege negru...Dar varianta clasica, nu Jet Black, pentru ca ala se zgarie mai usor fiind lucios.Negrul va fi intotdeauna cool, mai ales pentru telefoane.
Negru sau gri... gold e practic de cocalari. oricum, ca baiat. altfel arati in negru. Orice arata bine in negru. e splendid. verifica pe Youtube
Nu-ți recomand sa faci greseala de al cumpara!
Îți spun din propria experiența, e un telefon vechi, se cunoaște când îl ții in mâna, eu nu am găsit să-l dau la schimb pe un s8 și diferența, pentru un ecran cu 1080hd nu merita sa dai 3000 de lei sau mai mult dacă îl i-ei nou!
Camera ce pot sa zic e buna, dar dacă o compari cu cea de pe s8 e varza, iOS e praf, din doua in doua zile ii dau un restart ca se blochează, poate o sa am noroc cu iOS 11 in toamna.
Am comparat și cu un s8 și mi-a picat fața când am văzut ecranul ăla 2k, și culori vii și clare!
Mai bine îți i-ei un s8 părerea mea este ca e mai bun andoridul sa îmbunătățit nu mai este ca acum 3 ani! Nu mai da rateuri cum da iOS-ul!
Auzi, cum poti sa spui ca trebuie sa dai reset la Ios din 2 in 2 zile ca se blocheaza? cauta pe Youtube iphone 7 plus vs Samsung galaxy s8 plus sa vezi cine castiga! Si sa iti mai spun o chestie! Iphone 7 plus a batut si Samsung galaxy note 8 care de abia a aparut acum! Sa cauti pe Youtube! Eu am 7 plus de 3 luni si nu s-a blocat macar odata si e rapid rapid! Si ios e cu mult peste Android! Mai bine te informezi si tu si dupa vorbesti! Pana atunci, iPhone Rullz!
Pentru fete a-r merge Rose Gold sau Gold, de asemenea culoarea Rosie.
Pentru baieti a-r fi Negru, Gri, Gold si evident Rosu
Gold e de cocalari. Ia ti negru (pe cel mat, ala lucios am inteles ca se zgarie repede) sau silver