| CiurlaBogdan a întrebat:

As vrea sa imi instalez sistemul de operare linux dar nu stiu cum crying am incecart cateva tutoriale dar nu reusesc crying cine ma poateajuta crying(, FUNDA +VOT plz

Răspuns Câştigător
13 răspunsuri:
| Cosmotel a răspuns:

Ce versiune de linux?
unele se pot instala si peste windows ca orice alt program si apoi il poti alege la startarea calculatorului.

| quiX18 a răspuns:

Pentru ce tie linux? El se foloseste doar pentru limbajele de programare, compiliere, servere.

| CiurlaBogdan explică:

QUIx18 EO SUNT HACKER SI MAM MUAT PE XP crezand cas nu e o mare diferenta dar e de 100000 de ori mai bun linux

| quiX18 a răspuns (pentru CiurlaBogdan):

Pentru hackuri nici nu se discuta linux e bun.Dar la aplicatii lasa de dorit.Eu am invatat sistemele de operare la facultate..sunt anul 1 la Tehnolgoii informationale.

| GeosBIOS a răspuns (pentru CiurlaBogdan):

Prima regula absolut elementara a oricarui hacker este sa scrie fluent, inainte de toate, in propria-i limba.

Asa ca sorry, dar eu nu te cred cand spui ca esti hacker.

| quiX18 a răspuns (pentru GeosBIOS):

O fi vreun copil de 13-14 ani care a spart o parola la un cont de mail si se da mare si tare, dar daca il intrebi ce este OS/DOS/BIOS se pisa pe el.

| CiurlaBogdan explică (pentru GeosBIOS):

Nu este nici o problema nu trebuie sa ma crezi tongue dar ori cum e foarte greu sa tii minte 1000 de combinatii in minte tongue

Combinatii de ce?!, de vrajeala?

Ia zi cati ani ai ma,, hackerule,,?

| CiurlaBogdan explică:

Daca vrei ati raspund de pe contul meu ca asta este contul ui fratemiu care are 13 ani... eu am 22... ma gasesti pe facebook Ciurla Marius-Alexandru

Dacă ma uit mai bine la gramatica ta si la felul cu vorbesti mai mult de 14 nu ai.

Zero cool, măi taică, tu erai? Hai că m-am spart tot de râs.