Pai vezi in ce limbaj sunt dezvoltate aplicatiile pentru windows phone. cel mai probabil in c# sau java. oricum daca esti incepator cel mai bine ar fi sa incepi cu c/c++ sa vezi cu ce se mananca programarea si apoi sa te apci de limbaje oop precum c# sau Java
Aaaaap pai daca n-am inteles cum trebuia...da' vezi si alti au inteles ca si mine, oricum e bine ca am aflat mai clar intelesul intrebarii
Uite aici o metoda mai usoara: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/......_9251.html
Lasa-mi mailul si iti trimit cursurile mele de la facultate, C#. Daca vrei iti dau si C/C++ simplu si C++ orientat pe obiect. Am si niste pdf-uri in engleza, de vreo 500 pag, cumparate de pe net. " C++ for dummies" titlul poate nu suna bine dar e explicat acolo pe intelesul tuturor. Ce limbaje de programare stii deja? Ai facut Fortran, Pascal in liceu?
Limbaj de programare, bai )))
Ce incerci sa zici si ce inteleg altii.
Eu as zice sa incerci Java sau C#.
Eu una cred ca mai usoara este engleza si italiana... engleza pentru ca este limba internationala prin care poti comunica in orice tara iar italiana deoarece este apropiata de romana si nu te supara dar trebuia sa scrii dezvolt nu dezlotez
Bine ca il corectezi la cum scrie cand tu nu stii sa citesti. ia mai citeste odata intrebarea lui si raspunsul ta sa vezi daca engleza si italiana sunt limbaje de PROGRAMARE