"mentionez ca nu am un laptop ff bun"
si cum o sa stim noi ce configuratie ai?
posibil sa nu functioneze bine nici 7 nici 10.
Recomand W7 desi am incercat si W10 si nu am vazut diferente majore in jocuri. W10 mananca mai mult ram pentru ca are niste servicii in plus fata de W7.
Windows 7 iti recomand. Am testat Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, stiu ce zic.
Windows 7 iti recomand, are foarte multe setari de marirea a performantei si Rockstar Games si Valve au spus ca recomanda Windows 7.
Windows 10 ii mia bun pentru pc mai slabut, W 7 ii pentru pc cu peste 8 gb RAM. poti sa scoti graficile la W 10 si esti numa bun...
PC cu peste 8 gb RAM? Am un prieten care are 2 GB RAM si ruleaza fara probleme. Decat sa zici prostii, mai bine taci.
Invers poate. E mult mai bine optimizat win. 10 ! recomand win. 10.
Lol, crezi ca daca o sa zici "am un prieten care... bla bla" o sa se schimbe ceva? Am incercat win7 vs win10 cu aceleasi setar pe gaming, multitask, codare iar win 10 a ieait cu mult in fata, la 4 gb ram.Pe win7 mi-a luat 5 ore sa codez un vid 2k, fara alte aplicatii deschise, fara sa unblu la el cu aceleasi setari pentru ps, iar win a scos 2 ore 30~. Depinde si ce vr sa faci...
Mzgrrrr întreabă: