| Cipi1994 a întrebat:

As vrea sa stiu ce magazin din Romania de produse electronice este cel mai serios. Este plin internetul de pareri negative legate de Altex,Media Galaxy,Emag etc. Ba nu dau garantia impreuna cu produsul, ba alte probleme.Or fi fake toate acele pareri?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fake parerile, cit idioti clientii. Nu o spun ca si angajat la vreunul, fiindca nu sunt, nu am fost vreodata, si nici nu voi fi angajat la altex/mg/flanco/eMAG, daaar:
1. Foarte multi inteleg ca firma de la care cumperi NU e aia care iti refuza garantia. De cele mai multe ori tu te duci la mg, sa zicem, le duci produsul, ei il trimit in service. Daca service-ul refuza, ghinion - NU TINE DE EI.
2. Faci cont online, ai acolo facturi si garantii. Nu ne mai cramponam de niste hirtii in 2016. La fel si cu ambalajele. Ca si client, ar fi o idee sa iti cunosti macar un pic DREPTURILE si OBLIGATIILE.
3. Pareri fake, foarte probabil ca nu. Totusi, ar fi o idee de retinut ca din 10 clienti nemultumiti, e foarte probabil ca macar vreo 4-5 sa vina pe net sa isi spuna naduful. Pe de alta parte, din 10 multumiti, maxim 1-2 vor lauda firma respectiva.
P.S. Depinde de produs, faza cu bonul de casa. La unele ti se face garantia la bancul de probe. Daca tu esti duda si nu ai habar de asta si nici nu intrebi... ghinion. Oricum de obicei la cele la care ai nevoie de garantie separat/test esti indrumat spre bancul de probe de la casa.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am cumparat de la toate. N-am avut probleme cu ei. Chestia este ca, de exemplu eMag, nu trimite toate garantiile in cutie ci avand cont pe pagina lor, gasesti garantiile si facturile acolo si le scoti la imprimanta cand vrei. Cand expira nu le mai poti scoate. Eu am avut problema cu cei de la Philips si sunt considerati firma de exceptie. Cu putina insistenta s-a rezolvat si la ei. Cumpara linistit de unde vrei.

| Cipi1994 explică (pentru Salontanul):

Mersi!

| Salontanul a răspuns (pentru Cipi1994):

Cu placere.

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Am cumparat de la toate cate ceva...deci pot spune ca nu am avut probleme cu garantia...Singura chestie la Altex este ca nu iti da o hartie separata de garantie, iti dau doar bonul de la casa cu care spun sa te prezinti la garantie.Cei care spun ca au avut probleme ca nu le-ar fi dat garantie probabil au facut ceva de nu au mai acceptat produsul in garantie