| Stargoz a întrebat:

As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate de a rula un program de 64 de biti pe un pc de 32? Adică mai exact ce vreau sa fac este sa rulez photoshop pe pc, dar cand il aprind imi spune ca imi trebuie 64 de biti.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Ce procesor e?
Daca e cumva pe 64 biti, instaleaza Windows x64
(preferabil Windows 7 Home Basic sau Home Premium, nu altceva.)

Daca e procesor pe 32 biti, foloseste o versiune mai veche de Photoshop, pe 32 biti. (CS6 e ultima versiune pe 32 biti)

NU ai cum sa rulezi in mod direct un program scris pentru x64 pe un sistem de operare pe 32 biti (x86).

13 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu cred ca se poate, pentru ca sunt tipuri diferite
Procesorul pe 32 de biti nu cunoaste si 64 biti

| cfrtobias a răspuns (pentru Simpatic):

Daca te uiti in C ai 2 program files unul e pentru 32 bit si unul pentru 64 bit si daca merge sa faca compatibil ar merge si pe 32 bit, macar in windows 10 este si poate si in windows 7

| Simpatic a răspuns (pentru cfrtobias):

Da, poate incerca desi nu cred ca merge

Https://devicebox.ro/faq/mod-compatibilitate-windows-10.html se poate intra si in control panel -) programs dupa sa cauta "run programs made for previous version of Windows "

Dar tu nu intelegi ca daca arhitectura procesorului este pe 32 de biti el nu cunoaste 64 biti? la procesor m-am referit nu doar la sistemul de operare

Asa da, da credeam ca are windows 7 pe 64 sau windows 10, nu ca are xp sau windows 7 32 bit

Nu stim ce procesor are ca el s-a exprimat in termeni incorect, PC pe 32 de biti, ce o fi acela happy deci si tu si eu aveam dreptate dar ne refeream la 2 chestii diferite

Cum ar fi intrebat el daca are xp sau altceva cu 32 bit si atunci nu poate pe 64 bit daca avea windows 7 64 bit sau windows 10 64 bit atunci mergea si 32 bit cu compatibilitate

| mudokins78 a răspuns (pentru Simpatic):

PC..Personal Computer, sau unitate, nu laptop/32 fiind sistemul windows pe care opereaza, adica 32 biti! Chiar iti trebuie mura in gura? Sau te bagi in seama aiurea?

| Stargoz explică (pentru cfrtobias):

Am windows 10 activat.

| cfrtobias a răspuns (pentru Stargoz):

Windows home 10?

| Simpatic a răspuns (pentru mudokins78):

Ce ai mai fraiere de te bagi aiurea in seama mai dai si evaluare cu raspuns eronat cand tu esti nivel zero
Tocmai aia spuneam ca nu exista PC pe 32 sau 64 biti ci sistem de operare pe 32 sau 64 biti, daca pentru tine sistemul de operare este aceeasi cu PC e treaba ta.
It-istul lu peste, raspunde la intrebarea omului nu te da mare in fata mea mai trompeto.

| cfrtobias a răspuns:

Incearca sa dai click dreapta si vezi acolo daca ai "troubleshoot combatibility "