| SyL3nT a întrebat:

As vrea sa stiu daca pot folosi netul (de la rcs-rds) in mai multe locuri, de exemplu in alta localitate/oras (acelasi cont).

P.S Stiu ca doar o persoana poate folosi netul daca este conectat direct la calculator, dar daca folosesc routerul (intr-un anumit loc)si conectat direct la calculator (in alta localitate) si pun acelasi nume si cont merge in amandoua locuri?

Răspuns Câştigător
| DarkXeRo a răspuns:

Nu ca si eu am facut la fel, locuiesc in Buzau si atunci cand nu il foloseam o lasam pe sora mea sa-l foloseasca cand era in Constanta.Cei de la digi nu au zis nimic, deci nu cred ca au ei treaba daca acel cablu unde vrei tu sa il folosesti este tot de la digi.

4 răspunsuri:
| DarkXeRo a răspuns:

Da,merge.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DarkXeRo a răspuns (pentru SyL3nT):

Daca cablul celalalt unde vrei sa il folosesti este de alta firma si nu tot de la digi nu stiu daca merge.Dar daca cablul este tot pentru digi(rcs-rds), nu au ei treaba.Dar unul dintre ele trebuie deconectat ca sa mearga celalalt, daca ai router inchizi routerul si te conectezi la net oriunde vrei tu(tot claburi care sa mearga cu rcs, rds)nu de la alta firma

| DarkXeRo a răspuns (pentru SyL3nT):

Nu ca si eu am facut la fel, locuiesc in Buzau si atunci cand nu il foloseam o lasam pe sora mea sa-l foloseasca cand era in Constanta.Cei de la digi nu au zis nimic, deci nu cred ca au ei treaba daca acel cablu unde vrei tu sa il folosesti este tot de la digi.