| Razvan03Andrei a întrebat:

As vrea sa stiu si eu ce este o achizitie la negru.Mi-a mai spus cineva despre acest lucru, dar nici el nu a cumparat vreodata asa ceva.Bun.Eu vreau sa-mi iau un telefon la negru pentru ca am auzit ca este furat(intr-un din numeroasele cazuri) din magazin sau depinde, dar este nou nout si il da la jumatate de prethappy
Pai eu as vrea un Samsung Galaxy S Plus sau LG Optimus 2X, dar daca la negru gasesc un Samsung Galaxy S 3 sau LG Optimus 4X la jumatate de pret sau chiar mai ieftin, as fi bucurat sa-mi iau unulhappybig grinbig grin
Am vorbit deja cu tata si vine ziua mea.Banii deja ii am(deci eu dau banii stransi dealungul anilor) si pot sa-l cumpar,dar ma mai gandesc.

Deci, cum este treaba? Vreau sa stiu de la cineva care a mai cumparathappy

6 răspunsuri:
| Axz_axn_1978 a răspuns:

Cand vrei sa cumperi un produs "la negru" roaga parintii sa o faca, pe tine te pot pacali..mai ales la telefoane.

Vanzarea de produse la mana a doua adica intai a fot la mine, eu l-am vandut si a ajuns la un x(sa zicem).
X. il vinde mai departe si tot asa.un lucru la mana a cincea..nu este chiar asa bun.

Vanzare la negru definitia vine de la faptul ca nu este autorizata de catre stat, cel care vinde nu plateste impozite, sau poate fi furat si revandut, nu ai sa beneficiezi de factura si garantie.
In caz ca sunt furate si se sesizeaza politia ramai fara acel lucru deoarece il va confisca.

Gasesti telefoane pe http://www.okazii.ro/ acolo au si referinte

| Razvan03Andrei explică (pentru Axz_axn_1978):

Pai si daca acel obiect costa in magazine 10 milioane, eu daca-l cumpar la negru pot sa-l iau si cu 5 milioane? Sau..mai mult? Stiu ca asta depinde si de vanzator, dar cat ar fi?

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru Razvan03Andrei):

Te intelegi cu vanzatorul

| Razvan03Andrei explică (pentru Axz_axn_1978):

Aha.Tu ai cumparat vreodata asa ceva?happy
As zice ca este o achizitie mai buna, ca nu cred ca o sa ma prinda mai ales pe mine cineva..si in plus de asta este nou-nout la jumatate de prethappy
Asa ma gandesc ce telefon sa-mi iau!

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru Razvan03Andrei):

Da...