| Andrei_Razvan_1995_bLyv a întrebat:

as vrea sa va intreb vreau sa-mi cumpar o unitate desktop pc pana in 15 mil o vreau mai mult pentru jocuri ce imi recomandati eu am zis sa iau una Asus si are performana Intel Celeron Dual Core G530, 2.4GHz, 4GB, 500GB, GT520-1GB, Linux Astept Raspuns caT mai repede sunt disperat Va MulTumesc

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Daca il faci pe bucati, ai garantie pe fiecare piesa in parte. Daca il cumperi complet, s-ar putea sa iti puna garantie pe toata unitatea centrala, si atunci nu poti umbla la ea (sters praf, adaugat rami sau alte componente). Exista si situatia sa-ti dea unitatea ansamblata, dar garantia pe fiecare piesa in parte, dar, pentru a fi sigur, cel mai bine ar fi sa intrebi pe vanzatorul magazinului de la care vrei sa-l cumperi.

6 răspunsuri:
| ivy a răspuns:

Pai, cel mai bine il faci pe bucati. cu 15 milioane poti sa ti-l faci cu procesor de 2.8-3 dual core... 250-500 gb, intre 2-5 gb rami si placa video de 1-2 gb.

| IulianP a răspuns:

Iti faci un sistem gaming decent in banii astia: http://bit.ly/O5iah7
- placa de baza buna;
- procesor dual-core;
- 4 GB RAM;
- HDD 500GB;
- unitate optica;
- HD 7750 care va duce orrice joc in conditii bune pe rezolutii mici;
- carcasa cu sursa incorporata care va face fata sistemului fara probleme.

| draky90 a răspuns (pentru Exio):

Pana acum wish-list-ul tau este cel mai bun, dar cam asta-i limita, per-total daca iti achizionezi unul gata facut, valoarea lui reala o sa fie de 8-9 milioane, chiar daca dai 14-15, cheers!

| Andrei_Razvan_1995_bLyv explică:

Eu nu as vrea sa il fac pe bucati as vrea sa-l cumpar totul deagata

| IulianP a răspuns (pentru Andrei_Razvan_1995_bLyv):

Asamblarea costa 20 RON la eMAG si ai garantie pe fiecare componenta in parte.

| dannyel86 a răspuns (pentru Andrei_Razvan_1995_bLyv):

Daca il faci pe bucati, ai garantie pe fiecare piesa in parte. Daca il cumperi complet, s-ar putea sa iti puna garantie pe toata unitatea centrala, si atunci nu poti umbla la ea (sters praf, adaugat rami sau alte componente). Exista si situatia sa-ti dea unitatea ansamblata, dar garantia pe fiecare piesa in parte, dar, pentru a fi sigur, cel mai bine ar fi sa intrebi pe vanzatorul magazinului de la care vrei sa-l cumperi.