| Robert3D a întrebat:

as vrea si eu opinia si ajutorul vostru sa imi fac un PC pentru gaming. As vrea decat sa aiba 2 lucruri (daca credeti ca nu sunt bune puteti sa imi dati opinia voastra):
1. Sa aiba Procesor Intel Core i7 (dar cred ca pentru jocuri e bun si i5, imi ziceti ce credeti.)
2. Sa aiba Placa video nVidia (deoarece am auzit ca e mai buna ca ATI Radeon la jocuri)
Pretul sa fie in jur de 3000 RON, mai mult sau mai putin.
Cel care reuseste sa faca un PC care sa imi place va primi imediat FUNDA. Astept opinile voastre. Multumesc

2 răspunsuri:
| Andy88 a răspuns:

Pai ia-ti un PC la vreo 1900-2300 lei si dupa aceea iti cumperi placa video si procesor si le schimbi. Eu am facut la fel anul trecut si am economisit vreo 500 lei. Si daca vrei procesor bun cauta un Quad core de 2Ghz sau 2. 5Ghz nu neaparat de la Intel... Si placa video nu conteaza asa mult ci driverul cu care o folosesti.

| Robert3D explică (pentru Andy88):

Calculatorul pe care il fac cum mi-ai zis este la fel ca al meu. Doresc ceva mai puternic care sa ma tina mai mult. Si cei care pot sa il creeze pe pcgarage ar fi foarte bine si le-as multumi mult. Oricum, iti multumesc pentru ajutor foarte mult.