| Katr0x a întrebat:

Salut TPU, as vrea si eu un sistem audio dar, eu am tvul langa pc si as vrea un sistem audio de o boxa mare, doar o boxa si as vrea sa o folosesc la amandoua gen, ma pun in pat la tv si sa se auda prin acel sistem audio si cand sunt la pc tot aceeasi treaba. Daca ati putea sa imi dati un sistem audio de o boxa cu bass si sa fie maricica, nici chiar enorm de mare, dar pe acolo peste 100 cm inaltime

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine i ti cumperi o statie de amplificare cu boxe, statia are si multe iesiri, bagi tv ul si calculatorul prin statie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vrei doar o boxa?
Ala nu e sistem. Cauta o boxa activa, dar sa stii ca intr-o locuinta va da randament mai slab decat orice sistem audio 2.1/5.1

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eventual cauta o pereche de boxe Microlab Solo si pune-le pe amandoua in spatiul in care te gandesti tu; dar sunetul nu va fi prost. Boxele trebuie puse la o oarecare distanta intre ele, ca sa se auda stereo, placut.
https://www.emag.ro/......DX4VG3BBM/

| Frank51 a răspuns:

Boxă Bluetooth, pe care conectezi la nevoie orice dispozitiv, pentru TV folosești Jack.

Într-un buget restrâns, poți opta pentru un receiver second(200 de lei) și o pereche de boxe de podea second(400 lei), și se va auzi foarte bine, mult mai bine decât orice boxă Bluetooth.

| Macelaru24 a răspuns:

Sistemul audio al Jassminei pe site-ul asta. Cand ii se deschide gura, nu doar ca vorbeste mult si prost, mai intra si cate un penis jucaus. :*

| Katr0x explică:

Am vazut eu la cineva, si cica este sitem audio doar 1 boxa, Sony GTK